2777
2789
عنوان

این رفتار بی احترامیه؟ بیاید تورو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 1011 بازدید | 71 پست
بی احترامیه گدا و‌مفت خورن ببرشون و مث نودشون شام رفتار کن دقیقا

اها افرین میخوام نظراتونو به یکی که دفاع میکنه نسون بدم

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
نه میرم نه دیگه راهشون میدم  شخصا خیلی ادم رکیم وخیلی راحت ارتباطایی که نخوام کات میکنم که بیخ ...

ولی من عاشقتم ادم باید اینجوری باشه

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب آدمای بیشعوری میزدم فکشون و میاوردم پایین

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
دوبار بگو خونع نیستم  بار سومم بگو مسافرتیم  بارچهارمم تلفنو جواب نده  اگه اینچهار ...

میان دم در میگن درو باز کن انقد رو دارن

این کاربری دست سه نفره عزیزان سو تفاهم نشه 🫂حوصله بحث ندارم ولی بری رو مخم جوابتو میگیری من مجبور به مدارا با روانیا نیستم 
دیگه اینو هر ادمی میدونه ک بی احترامیه سوال پرسیدن داره اخه؟

میخوام نشون یکی بدم چون میگه تو حساسی

وااااااای سرم ی اب قند ب من بدین چرا درو باز میکنی روشون؟

چون میان دم در انقد در میزنن تا همسایه ها میریزن بیرون

کلا قطع رابطه .چه حوصله ای دارید با این آدمای عتیقه رفت آمد میکنید.یه بار اومدن خونت برنج کم بذار خورشت هم اگه ده نفر هستیم اندازه چهار نفر‌ بپز سر سفره هم اول خودت بکش بخور . میوه و شیرینی هم نیار چای هم از صبح مونده رو گرم کن بده کوفت کنن

بله  بی احترامی  هست اما  شمام ‌مشکل  دارید انگار  ک  پذیرای این ...

درو وا نمیکنم بزور میان شب میان انقدم در میرنن که مجبوری باز میکنم

خب باز نکن بگو نیستیم  وضع مالیشون بده؟

نه بابا کجا بده دنبال کندنن

میان انقد در میزنن میشینن تا باز کنی

کلا قطع رابطه .چه حوصله ای دارید با این آدمای عتیقه رفت آمد میکنید.یه بار اومدن خونت برنج کم بذار خو ...

دمت گرم واقعا همبنکارو میخوام بکنم

کلا قطع رابطه .چه حوصله ای دارید با این آدمای عتیقه رفت آمد میکنید.یه بار اومدن خونت برنج کم بذار خو ...

پووف شکنجسسس😂😂😂همه رو تحمل میکنم جز چاییی

آرزو دارم هیچ آرزویی، آرزو نمونه...💟✨