2777
2789

سلام دوستایی گلم کسی کار در خانه یا دور کاری سراغ داره که تو خونه انجام بدم 🥰 ممنون میشم معرفی کنید 

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه دنبال کار در منزلن 

اره 😬

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

منم سه ساله دنبالشم و موفق نشدم متاسفانه یا همشون پولی هستن ۹۰درصد هم الکی اون ده درصد هم بلانسبت چس تومن درآمد داره ک نمیصرفه

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
منم سه ساله دنبالشم و موفق نشدم متاسفانه یا همشون پولی هستن ۹۰درصد هم الکی اون ده درصد هم بلانسبت چس ...

مثلا کدوما پولی گلم حالا یه مقدار میتونم هزینه کنم اگه واقعا ارزش داشته باشه

میتونی ه دوره مثل شخصیت شناسی    

فن بیان 

خلاقیت ایده سازی 

و یا دوره فروش و مذاکره و ارتباط موثر اینا شرکت کنی مدرک بین المللی بگیری بعد وبینار برگذار کنی کلاس انلاین یا افلاین بزاری   کار منم همینه

آره من الان عضو گروه درمان طب سنتی شدم میتونید دوره هاشو بگذرونید 

کجا گلم لطف میکنید یکم بیشتر توضیح بدی و اینکه چطوری درامد ازش در میازید

مثلا کدوما پولی گلم حالا یه مقدار میتونم هزینه کنم اگه واقعا ارزش داشته باشه

مثلا تایپ در منزل و اینا واقعا بدرد من نخورد ۱۹۰هم گرفت بعد افتضاح بود فکر کن یه فایل خیلی خیلی سخت بعد مثلا هر صفحه ۵تومن 

هرچـــہ آید بہ سَرم باز بہ گویم گُذَرَد ◊ وای از این عُمــــر ♚ڪـــہ بامیگُذَرَد میگُذَرَد😏😏
میتونی ه دوره مثل شخصیت شناسی     فن بیان  خلاقیت ایده سازی  و یا دوره فروش و ...

کجا باید برم برا اقدام از کجا باید شروع کنم عزیزم یکم بیشتر توضیح بده 

درمانگر (مشاور سلامت و اصلاح مزاج ) ،کارافرین حوزه ی بانوان

989364632922

هستیم کنارتون تا با افزایش سطح علم و اطلاعاتتون در زمینه طب سنتی و شناخت گیاهان و بدن انسان👇

🖍️هم به ارتقای فرهنگ سلامتی جامعه مون کمک کنیم💚

🖍️و هم شما عزیزان رو حمایت کنیم تا در فضای امن منزلتون با حداقل سرمایه و این علم بی نظیر به درامد برسین🔥

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج