2777
2789
عنوان

بوتاکس کردم ،خوابم می یاد😑

536 بازدید | 10 پست

ساعت 12بوتاکس دور چشم انجام دادم 

ذکتر گفت تا 6ساعت نخواب 

ولی الان به شدت خوابم می یاد ،مخصوصا که از صبح سر کار بودمو و امروز خیلی شلوغ بود خیلی امروز خسته شدم 

راه حلی ندارین که یکم بخوابم

قهوه بخور 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه نباید قهوه بخوری. آب زیاد بخور

من خودم هرگز قهوه نمیخورم از نوشیدنی های گرم بذم میاد خودم بوتاکس کردم بهم اصلا نگفت قهوه نخور فقط گفت سرتو خم نکن تا چند ساعت

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
من خودم هرگز قهوه نمیخورم از نوشیدنی های گرم بذم میاد خودم بوتاکس کردم بهم اصلا نگفت قهوه نخور فقط گ ...

نمیدونم چرا نگفته بهتون. 

تا ده روز نخوری بهتره. آب هم باید زیاد بخوریم.. چون بر پایه آب هستن

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.