2777
2789

ب خواهر نامزدم پیام دادم بعد چند روز باهاش حرف زدم ،،،، شماره اون زنع رو دادم بهش گفتم میشناسی گفت اولش ن بعد ک بهش توضیح دادم ک چیشده گفت اسممو نیار ولی همسایمونه ،گفت کلا بد‌کاره است دو تا بچه هم داره ،،،،،،زندگی من ک‌ریخت بهم کلا ولی من تا زندگی اون زنو هم نریزم بهم آروم نمیشم ،،،، بچش یکیش چهار سالشه یکی هم ی سالش ،،،، من هزار بار دیدمش ،،،، میگفته هر کار میکنم شوهرم طلاقم نمیده اما من کاری میکنم طلاقشو بده ،،، بچه ها نمیدونین چ گندی ب زندگیم زده

بهترین کارو میکنی

حیثیت براش نذار

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خیانا دو نفر مقصرن نه فقط یه نفر 

ولشون کن بچسب ب زندگی خودت بهترین اتفاق برات میوفته

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

خوب از زیر زبونش کشیدی بیرون 

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

اون زن مقصره

اما همسر شمام مقصره ، میتونست درخواست زشتش رو رد کنه.ن که همراهیش کنه

نمیتونی زندگی اون زن و خراب کنی چون خودش خرابه اس

ی فکری بحال زندگی خودت کن…

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

اول کار درستی میکنی برو و ابروشو ببر

دوم ایراد از شوهر خودته مرد اگر مرد باشه ک اکثرا فقط نر هستن زن اصلا بهش زنگ زد مرتیکه تو چرا اوکی میدی

شوهر ادم ک ب عشقش زن زندگیش رحم نکنه زن غریبه رحم میکنه والا

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

پیام دادم جواب نداد یرجوری از چشم شوهرش بندازم کیف کنه

این جور زنا خیلی وقیحن اون شوهرشم باور کن میدونه خودشو زده ب خریت 

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
 پیام دادم جواب نداد یرجوری از چشم شوهرش بندازم کیف کنه

الان از نامزدت جدا شدی؟ 

تو پیام فحش ننویس که بعد مدرک دستش باشه خودت گیر بیوفتی

مستقیم برو حضوری در خونشون جلوی شوهرش گندکاریاشو رد کن

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید.