ب خواهر نامزدم پیام دادم بعد چند روز باهاش حرف زدم ،،،، شماره اون زنع رو دادم بهش گفتم میشناسی گفت اولش ن بعد ک بهش توضیح دادم ک چیشده گفت اسممو نیار ولی همسایمونه ،گفت کلا بدکاره است دو تا بچه هم داره ،،،،،،زندگی من کریخت بهم کلا ولی من تا زندگی اون زنو هم نریزم بهم آروم نمیشم ،،،، بچش یکیش چهار سالشه یکی هم ی سالش ،،،، من هزار بار دیدمش ،،،، میگفته هر کار میکنم شوهرم طلاقم نمیده اما من کاری میکنم طلاقشو بده ،،، بچه ها نمیدونین چ گندی ب زندگیم زده
نامزدم ک تقاصشو میده ولی اون زنم باید بدن دوتاشونا ب ی اندازه قضاوت میکنم
زنجیرشونو از پاهات باز کن بندازشون دور
تمرکزتو بزار رو حس و حال خوب خودت
ادامه دادن چیزی ک ب اونا ربط داشته باشه ازار خودته
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ
میدونم ،،،، ولی حیف شوهری ک صب تا شب کارگری کنه بده ب زنی ک اولین خیانتش نبوده
باور کن این زنا شانس دارن دیدم که میگم یه مردی خیانت زنش رو شد براش یعنی علنی همه فهمیدن بعد خانومش رفته بود قهر این نشسته بود زار میزد براش که آبروی زنمو الکی بردن من زنمو میخوام و از این حرفا ...
اون هیچ تعهدی به تو نداره شوهرت آدم درستی نیست وگرنه این نباشه یکی دیگه....
نه این حرف درستی نیست. همه افراد جامعه نسبت به رفتار و پیامد رفتارشون مسئولن. درسته اون زن این دخترو نمیشناسه ولی نمیشه که با بی رحمی و خودخواهی برا نامزد استارتر دلبری کنه.
اون زنه پیام داده بود درد و دل ک شوهرم اینجوره اونجوره ،،، نامزدم چیز خاصی نگفته بود و در حد چت معمولی اما بعد گذشت چند روز صمیمی تر شده بودن ،،، از عزیزم و اینا استفاده کرده بودن
حالم وقتی خوب میشه ک برگردم ب عقب و نزارم وارد زندگیم بشه مردک هرزه
کتاب از دولت عشق و حتما بخر بخون خیلی کمکت میکنه
نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋 نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥ ʕ´•ᴥ•`ʔ