2777
2789
عنوان

کاسنی و پسردار شدن

18799 بازدید | 46 پست
سلام دوستان.برای پسردار شدن باید عرق کاسنی بخوریم یا برگش یا ریشه ش؟
جز توکل بر خدا سرمایه ای در کار نیست/هر که را باشد توکل کار او دشوار نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط عرق کاسنی افاقه نمیکنه گلم سه ماه قبلش شوهرت باید قوی بشه ویتامین Eو ویتامینCباید مصرف کنه و خودتم اصلا عفونت نداشته باشی و موقع اقدام محیط رحمت قلیایی باشه
خداجون واسه همه چی شکرت 
به دکتر گفتم قرص ویتامین e , cواسه ش بنویسه گفت میوه بخوره بهتره.پس اشکال نداره عرق کاسنی بخوره؟چون ریشه کاسنی هر عطاری رفتم نداشتن گفتن گیر نمیاد
برای پسر که میگن مرد نباید سردی بخوری شما اشتباه نمیکنین ؟؟برا پسرر باید گرمیجات بخوره
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
واینکه قبل از اینکه شوهرت ارضا بشه تو ارضا بشی که رحمت قلیایی بشه شانس پسر دار شدنت خیلی خیلی بیشتر میشه
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
اره باران جان خودمم همین سوال واسه م پیش اومد چون عرق کاسنی سرده پس چرا واسه پسردار شدن خوبه؟