2777
2789
عنوان

رنگ مو ارزش داره

129 بازدید | 26 پست

عروسی دعوتیم بنظرتون ارزش داره ۴ میلیون بدم موهامو لایت کنم؟؟؟

موهامم کوتاه

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

وقتی ریپلی میزنین لایک نکنین😭.https://www.karzar.net/61859   کارزار اخراج افغی ها👇                       بعضیام دلداری دادنشون مثل بادبزن زغاله...هدفشون خنک کردنت نیستمیخوان آتیشتو بیشتر کنن...
اگه عزیزم پولشو داری  به نظرم خرج کردن برای خودت عالیه  اما خب اگه موهات بدون رنگ خوبه ی ...

موهای خودم رنگش خرمایی

سال اول لایت کردم ولی کروتا بود جایی نرفتم

گفتم تنوع بدم

از طرفیم خودم شاغلم میفهمم چقد سخته بدس اوردن پول

حیفم میاد

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
زیاده😦

خودم میگم زیاده ولی تنوع ام قشنگه

حیفم میاد پولمو للکی بدم

نه.مشکل رنگ نیستا.مشکل اینه هر ماه باید بری رنساژ و ریشه گیری.حوصله میخواد

موهام خرمایی گفتم رو موهای خودم دربیاره دیگ نیاز ب رسیدگی زیادنداشته باشخ

بستگی داره. عروسی کی باشه؟ جمعیت مهمه  مثلا ما یه عروسی رفتیم انقدر شلوغ بود که اصلا معلوم نب ...

عروسی طایفه شوهرمه 

همه دعوتن از طرفیم تازه عروسم زیاد ندیدنم

شوهرم میگ با رنگ قیافه ات مصنوعی میشه

گفتم برم لباس خوشگلی بخرم و شنیون و ارایش شیک

از طرفی رنگ مث خوره افتاده تو وجودم

بستگی داره. عروسی کی باشه؟ جمعیت مهمه  مثلا ما یه عروسی رفتیم انقدر شلوغ بود که اصلا معلوم نب ...

😂😂😂دقیقا عروسی پسرداییم همه رفتن ارایشگا ۱تومن دادن شنیون وارایش من نرفتم انقدرشلوع بود عروسی هزارتامهمون معلوم نبود کی ب کیه 

پس نکن حیفه ۴ تومن خودت رنگ بزن

رنگ معمولی باکلاس نبس

موهای خودمم رنگع

همسرم میره میاد میگ بده ی درد دیگ واجبه رنگ