2777
2789
عنوان

رنگ مو ارزش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 26 پست
عروسی طایفه شوهرمه  همه دعوتن از طرفیم تازه عروسم زیاد ندیدنم شوهرم میگ با رنگ قیافه ات مصنوع ...

رنگ خیلی تاثیر داره . ولی من بودم لباس و این چیزها رو می گرفتم. بعد براساس لباسم تصمیم به رنگ یا لایت میکردم. اگرمیخوای شینیون کنی که باز فرق داره 

بستگی به شخصیت خودت داره .

😂😂😂دقیقا عروسی پسرداییم همه رفتن ارایشگا ۱تومن دادن شنیون وارایش من نرفتم انقدرشلوع بود عروسی هزا ...

واقعا... من چقدر زحمت کشیدیم واسه دوخت لباسم.با اینکه ساده بود ولی به چشم میومد تو جمعیتی که همه برق و زرق و .... بود ..... 

😂ولی بقیه خداتومن خرج کردن و معلوم نبود البته به قول خودشون لباس ساده من بیشتر به چشم میومده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروسی طایفه شوهرمه  همه دعوتن از طرفیم تازه عروسم زیاد ندیدنم شوهرم میگ با رنگ قیافه ات مصنوع ...

رنگ همینه ...ربطی هم به مجلسی که میخوای بری نداره اصلا خوره داره میوفته به جونت تا از سرت بیوفته راحتت نمیذاره🤪

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بنطرم ۴میلیونو بده لباس . رنگ بزار برای عروسی درجه ۱ خاهر وبرادر

😪😪😪خیلییی زیاد میگیرن‌واس ی رنگ مو ساده

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
رنگ خیلی تاثیر داره . ولی من بودم لباس و این چیزها رو می گرفتم. بعد براساس لباسم تصمیم به رنگ یا لای ...

اگ‌ لباس بگیرم خودش ۳ ۴ تومن میخاد

موهامو رنگ نکنم حتما شنیون میکنم 

یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
رنگ همینه ...ربطی هم به مجلسی که میخوای بری نداره اصلا خوره داره میوفته به جونت تا از سرت بیوفته راح ...

اخخخ گفتی

دیونم کرده

دوربریامو میبینم همه موها لایت یا بالیاژ دلم میخاد

ولی هزینه اشم زیاده

اخخخ گفتی دیونم کرده دوربریامو میبینم همه موها لایت یا بالیاژ دلم میخاد ولی هزینه اشم زیاده

میتونی یه تیکه جلوی صورتتو بکنی ...فیس فریم فکر کنم الان هم خیلی مد شده تنوع هم دادی

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اهان. یه لباسی بپوش بابا. مگر نمیگی نوعروس هستی و زیاد ندیدنت 

شما میگید رنگ نکنم؟؟؟؟پولو صرف لباس و شنیون کنم

میتونی یه تیکه جلوی صورتتو بکنی ...فیس فریم فکر کنم الان هم خیلی مد شده تنوع هم دادی

تو شنیون‌زشت نمیشه؟

تو شنیون‌زشت نمیشه؟

نه چه زشتی تنوعه البته اگه دوست داری