2777
2789
عنوان

از کجا بدونم خون ریزی برای چی بود

49 بازدید | 9 پست

سلام دوستان گلم 

من دو سه روز پیش صبح با حالت تهوع شدید از خواب بیدار شدم تا عصر ادامه داشت خیلی بی حال بودم کمرم خیلی می‌سوخت و درد داشت رفتم دکتر گفت علائمت ب بارداری هم میخوره با این حال سرم بهم داد 

و شب ی دفعه لکه بینی پیدا کردم قهوه ای تیره 

دو روز لکه بینی داشتم و قطع شد تمام 

و در اصل 18.19تاریخ پریودم هست 

حالا الان نمی‌فهمم این لکه بینی مال لانه گزینی بوده مال پریود بوده 

چون من تنبلی تخمدان دارم 

تا حالا برای شما این اتفاق افتاده 

میشه راهنمایی کنید ببخشید طولانی شد

عزیزم شبیه بارداری هست ...یه تست بزن

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان تست بزنم جواب میده ؟

بزار چند روز بگذره ...چند روز پیش یهو دل درد پریودی نگرفتی به مدت یکی دو ساعت؟؟؟

آقا بی جوابم نذاشت ...۵محرم بی بی چک ام مثبت شد🥺🥺🥰🥰یا ابوالفضل تا عمر دارم شرمنده اتم ...❤️از ته دلم برای همه چشم انتظار ها دعا میکنم...میشه دعا کنید نی نی و سالم و به وقتش بغل کنم ..ممنون... خدایا شکرت بخاطروجود دوقلو هام
بزار چند روز بگذره ...چند روز پیش یهو دل درد پریودی نگرفتی به مدت یکی دو ساعت؟؟؟

نه فقط کمرم خیلی درد میکرد و زیر دلم می‌گرفت ول میکرد نبود خیلی شدید باشه 

نه فقط کمرم خیلی درد میکرد و زیر دلم می‌گرفت ول میکرد نبود خیلی شدید باشه 

حالا صبر کن ...چند روز دیگه یه بی بی برن

ب نظرتون چند روز دیگه بی بی بزنم الان خیلی کمر درد دارم

سه الی هفت روز بعد از موعد پریودت عزیزم ...توکلت به خدا باشه انشاالله خیره

ب امید خدا مرسی گلم

خواهش میکنم عزیزم