2777
2789
عنوان

تعرض و رفتار همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 3626 بازدید | 67 پست
منم یه بار ظهر جمعه با شوهرم قهر کردم تنها پاشدم برم سرکار تو ایستگاه بی ارتی یکی دست درازی کرد بهم ...

چه شوهراتون راحت کنار میان من بگم یکی بهم نگاه کرد میگه دیگه حق نداری تنهای جای بری میدونم نمیزاره منم از ترسم هیچی بهش نمیگم یه بار سوار تاکسی شدم یه پسر داشتم باردار هم بودم رفته بودم دکتر تو تاکسی طرف ازم خواستگاری کرد 😐از ترسم به همسرم چیزی نگفتم که دیگه نمیزاشت تنهای سوار ماشین بشم همسر من از حزئیات هم می پرسه چطوری رفتی جلو نشتی عقب نشستی حالا الان بهتر شده تازه عروسی کرده بودیم میگفت تنهای جای نرو یا با مامان من یا مامان خودت یا خودم میبرم الان ولی کاری نداره میگه خودت برو

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  بخدا  حالا اگه پا چشمش کبود میکرد خیالش راحت میشد شوهرش به فکرشه والا...دیگه...و ...

این چنین سم هارو فقط تو نی نی سایت دیدم. اینجا اعتقاد دارن مردی که شکاکه و همسرش رو محدود میکنه یعنی خیلی دوسش داره  

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
همسرم حتی نگفت تو شاید لباست نا مناسب بوده یا از این حرفها ک اقایون میزنن ن عصبی شد ن ناراحت شد کامل ...

خانم مگه تقصیر شما بود ؟ همسرت مطمعنا ناراحت شده ولی ن از دست شما بلکه از دست اون متجاوز خوب ب اون ک دسترسی نداره چ کنه ؟  یعنی اینقدرررر زنای سر زمین من حقیرن ک همه چیزو تقصیر خودشون میدونن لباست مناسب نبود چیه  ی بارم ک ی مرد مث ادم رفتار کرده زن ناراضیه.

من ز نسل کوروش نام آورم ، از نژاد کاوه آهنگرم ، آریایی از تبار آرشم ، پور زالم زاده تهمینه ام ، عشق میهن تا ابد در سینه ام... من لرم تاریخ من پر افتخار بختیاری ، مینجایی ، کلهرم ، لک زبان ، بویراحمدی ، لیراوی ام ، وارث کاسیت و  ایلامم ، لرم ... لرم فرزند کوروش بزرگ از تبار آریایی ، ریشه در ایلام و کاسیت دارم  ...ایران خانم ،ای زادگاه قشنگ من ، تو با شکوه ترین و متمدن ترین تاریخ دنیا را داری ، بزرگ ترین افتخارم این است که تو مادرم هستی  ... شکر یزدان دختری ایرانی و لر زاده ام😍 (بیدار شو پدر ، وطن درد داره🖤) .... من  دختری از قوم لر ، ایل بویراحمدی ( بویری ها کمانداران گارد جاوید هخامنشی ) ، طایفه آقایی ، بابکانی (اردشیر بابکان بنیان گزار سلسله ساسانیان ) ....  من نژاد پرست نیستم ولی خوشحالم که در کشور و قومی با الگوریتم فرهنگی و انسانی خوبی بدنیا اومدم و فرزند این بزرگان هستم  :  پادشاه ناپیرشیا و ملکه ناپیراسو ایلامی ، کوروش بزرگ ، شاهزاده آتوسا ،  دریا سالار آرتمیس ،  سردادر آریوبرزن ، سردار یوتاب ، بویر هخامنشی ، پادشاه کامناسکرس ، اردشیر بابکان ، شاهپور ساسانی ، بهرام یا بویر ساسانی ، پیروز نهاوندی ، بهرام چوبین ، سردار گیلویه لر   ، ابوطاهر لر گناوه ای ، اتابکان لر ،  کریم خان لر زند ، بهادر السلطنه لر بویراحمدی ،  رئیس علی لر دلواری ، کی لهراسب لر بویراحمدی  ، بی بی قدم خیر لرستانی ، سردار اسعد و بی بی مریم و شیر علی مردان لر بختیاری ، میرزا محمد خان لر بوشهری ، غلام رضا خان لر ایلامی( لرستان پشت کوه) ،  خان طلا لر بهمئی ، ولی خان لر ممسنی (فارس)، منصور خان لر باوی ، خسرو خان و  ناصر خان و عبدلاخان لر بویراحمدی ،بی بی خانغزی لر بویراحمدی ، کدخدا محمدتقی لر بویراحمدی )  کاربر سال ۹۷                

ن خشم این نیست ب فکرم این زده شاید من براش اهمیت ندارم شاید ارزش ندارم

نه دختر 

اون بنده خدا دیده شما از خودت دفاع کردی دیگه چیزی نگفته 

بعد هم اون یارو از کجا پیدا میکرده 

که الان بخواد 

دهنش سرویس کنه 

چه ربطی به اهمیت داره

نترس 

مردا همیشه این چیزا براشون مهمه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
این چنین سم هارو فقط تو نی نی سایت دیدم. اینجا اعتقاد دارن مردی که شکاکه و همسرش رو محدود میکنه یعنی ...

وای اینجوری خیلی بده 

من اصلا نمیتونم تحمل کنم یکی بگه بیرون نرو اینکارو کن 

اینکارو نکن 

کلا هیچوقت نتونستم درک کنم 

این حرفا رو

وای اینجوری خیلی بده  من اصلا نمیتونم تحمل کنم یکی بگه بیرون نرو اینکارو نکن  اینکارو نک ...

چون شما نرمالی عزیزم☺ اینا که عاشق اینن محدود بشن یا مهرطلبن یا زمینه مازوخیسم دارن

تپل سلطان هستم سوگلی دربار  
چون شما نرمالی عزیزم☺ اینا که عاشق اینن محدود بشن یا مهرطلبن یا زمینه مازوخیسم دارن

من کلا بدم میاد این حرفا

اخه ادم از خودش عقل و شعور داره چه نیازی داره کسی بخواد مراقبش باشه با این حرفا

تازه من هیچوقت نه پدر داشتم نه برادر همیشه مرزای خودم با همه نگه داشتم زندگی کردم همیشه هم سعی کردم از حق خودم دفاع کنم 

الان شوهر بخواد بیاد بگه فلان کار نکن 

اصلا نمیتونم تحملش کنم

اره متاسفانه بعضیا دوست داشتن رو تو این چیزا میبینن دیگه

والا...دیگه...والا...

چه شوهراتون راحت کنار میان من بگم یکی بهم نگاه کرد میگه دیگه حق نداری تنهای جای بری میدونم نمیزاره م ...

نه شوهر من اینطوری نیست شاغلم هستم یعنی میگه باید انقد با طرفت دوست باشی که اتفاقی افتاد از ترس قایم نکنه بیاد بگه منطقی حلش کنیم حتی مثلا جایی کار میکردم که پسره فقط دنبال متاهلا بود اصلا یه جوری بود که ازش میترسیدم بعد به شوهرم گفتم مشکل داره اینجوری گفت نگران نباش اگر فکر میکنی اوکی نیستی نرو ولی خب مجبور بودم یه تایمی تواون شعبه کار کنم گفتم نه فقط شب قبل اینکه بااین تنها شم بیا پیشم یا مثلا یه جام کار میکردم دکتر یه جوری بود شبا به شوهرم میگفتم زودتر میومد پیشم تا کارم تموم شه توخیابونم ببینه کسی مزاحمم شده به من کار نداره ولی دهن طرف صاف میکنه  

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم  🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم راستی اسمتم انتخاب کردیم قلب مامان  ❤️

منم با مامانم رفته بودیم خرید متاسفانه یکم به باسنم دست زد از ترس و استرس بعدش که گذشتیم به مامانم گ ...

زیاد به لباس ربط نداره یه بار خرداد ماه بود بچه مدرسه ای بودم داشتم می رفتم امتحان لباس مدرسه تنم بود بکی هی دنبالم می یومد منم ترسیده بودم یهوی از عقب زد بهم وای کتاب از دستم افتاد از ترسم اینقدر ترسیدم صداشو نیاوردم سنم هم کم بود خدا لعنت کنه همچین ادمای مریضی رو

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
منم شوهرم برام تعیین تکلیف کنه خونش گردن خودشه😂

خدایی خیلی سخته😂😂😂😂😂😂

یه همکار دارم تو کار کمکم میکنه دیروز حالم خوب نبود میگفت رسیدی خبری بده گفتم برو بابا این سوسول بازیا چیه من میرسم نگران نباش 

اصلا خبر نددم بهش یادم رفت😂😂😂😂

گفتم پررو نشه