2777
2789

خیلی خوب بودا ۳ ساله اصلا این موقع ها یهو خل چل میشع دعوا میکنه با همه اقوام و... فقطم این موقع ها هرسال میرف دامداری پدرش دیه گفتم امسال نرو از پارسال تا حالا هنوز پولشو ندادنا فک کن بعد این از اینور لج گرده ماشینی ک نصف پوش این داد سوار نمیشع از اونور اون یکی برادر ک هیچ سهمی نداره پلاسه تو ماشینه چقد من باردار حرص بخورم میگم بیا ی پرایدی چیزی بخر برو سر کار نمیخره خل شدم کار پیدا میکنم میگه چطور برم بیام ماشین نمیخره چی نمیکنه فقطم لجبازی زبون نفهمی الانم باز با مادرش حرف نمیزنه اعصابم خورد کرده ی چی بگین کمتر حرص بخورم بخدا

فندک بگیر زیرش 😂😂😂

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فندک بگیر زیرش 😂😂😂

خل شدم بخدا میگم چرا چیزی ک سهمته لج گردی سوار نمیشی؟ لج کن بدتر بیشتر سوار شو بخدا ماشین شریکه ماشین نزدیگ ۴۰ هزارتا کارکرد داره ب ابلفض شاید ۱۰ هزارتاش سوار شدع همه اش دس اون برادره اس ک حتی ب نصف دیگه اش شریکم نیست اینقد حرص جوش خوردم خل شدم ب ابلفض ی ذره حرف گوش نمیده ک

جفت پا برو تو شکمش

هعی کاش میشد یکمم بیشتر بخام حرف بزنم ی داد میزنه و منم دیگه هیچی نمیگم همینطور نشستم ببینم کجا میره اخرش اصن ببین مثلا الان تنهان کلی برنامه میریزم حرف بزنم میاد انگار لال میشم عیچ حرفی نمیتونم بزنم 

عزیزم برو قهر تنبل شده عادت کرد ب لجبازی. پیرت میکنه ترکش کن یمدت

رفتم قهر ۳ روز بعد اومد خونه مامانم داد هوار میخاس رگشو بزنه من نمیومدم با من رفتار بدی نداره ها اصلاااا ولی من سر این چیزاش حرص میخورم بدجور میگم چرا وقتی همه خونه مامانت جمع ان تو نمیای؟ چرا با مادرت حرف نیمیزنی اخه چرا سوار نمیشی ماشینو اصلا میبینی ی اتفاقی ۳ سال پیش افتتده هنوز حرص اونو میخوره 😑😑😑الانم باردارم عزیزم

هعی کاش میشد یکمم بیشتر بخام حرف بزنم ی داد میزنه و منم دیگه هیچی نمیگم همینطور نشستم ببینم کجا میره ...

بنویس براش اگه نمیتونی بحرفی یا برید باهم کافه ای جایی با ارامش و عزیزم و اینا حرفتا بزن 

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦
یه مدت بهش اهمیت نده،به فکر ارامش خودت باش،فردا بچت بدنیا بیاد عصبی و استرسی میشه،هیچ نگو بهش ،بالاخ ...

الان ک میره پیش یکی از اقوامم فعلا تا چن وخ ولی اون بره از اینجا مجبوره بره سر کار من میگن برو این شرکتایی جایی ک حقوق ایناش ثابته مث ادم ۸صب برو ۴ ۵ عصر برگرد حرف ادمیزاد گوشش نمیره ک میدونی چقد کار پیدا کردم یکیشو میگه بدمسیره یکیشو میگه نمیدونم ماشین نیست چطور برم میگم باشه پول داری دیگه ی پراید بخر نمیگم شاسی بلند بخر ک برو بیا میگه ماشین نه میگم اینو سوار شو میگه این نخ میگم من دوروز دیگه زاییدم بچه خرج میخاد خوب الان اتاقش درس کردن میخاد همه اش میگه نه پس اندازمون دس فلانیه سودشو بده میگردیم میگم سودش بزاربره رو پول بری جای دیگه کار کنی نمیمیری ک کلافه شدم اصلا بخدا

مشکل با خانوادش داره ای وسط تو حرص نخور. الان خرجتو نمیده یا نه بیکاره داره لج میکنه

خرج اینا میده بابا اوکیه الانم مثلا برا یکی دو هفته میره پیش یکی از اقوام ولی موقته من میگم قشنگ برو سر ی کار دائمک ایناهم هی نگن دیدی نرفت سر دامداری گرفته خابیده چششون دراد ماشین اونا سوار نمیشی نشو ب درک پولمون ۱۰۰ ملیون باید بدن از پارسال ندادن میگم دیگه ندادن ب درک ول کن برو ی پراید بخر قشنگ صب برو سر کارت عصری بیا بشین تو خون۶ ات اینام هی نگن خابیده خابیده

یهو دیدی وسط کافه اعصابش خورد شد 🤣🤣🤣

امکانش کمتر از خونه اس شاید تو کافه مراعات کنه بخاطر بقیه شایدم براش مهم نباشه اعصابش خورد بشه🫠

کاربر قدیمی ام behi24کاربریما گم کرده ام😦😦