2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین پیام دادم ب زنی ک با نامزدم بهم خیانت کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2983 بازدید | 142 پست

من تازه نامزده شده بودیم یه شب بهم زنگ زد از دهنم در رفت گفتم ک ایرانسل ۶تومن اون زمان خیلی بود(۱۳ سال پیش)شارز بهم داده بعد تا قطع کردم دیدم سریع اومد خونمون اومد تو اتاقم گفت عزیزم گوشیتو میدی گفتم واسه چی گفت یه شماره دختره دارم میخوام بهش زنگ بزنم ب خدا قسم همینجوری رک گفت، گفتم میفهمی داری چی میگی من زنتم عقد کردیم بعد میگی میخوای با دوس دخترت جلو چشم من با گوشی من حرف بزنی!منم چنان بلایی سرش آوردم شماره دختره از تو گوشیش برداشتم و از خونمون بیرونش کردم بدون اینکه کسی بفهمه قطع رابطه باهاش کردم تا یه مدت زیادی، جوری ک ب غلط کردن افتاد اون شد بار آخرش،جالب اینجاست اون زمان شوهرم میگفت دختره اسمش ندا ۱۹سالشه من بعداز ۵سال شمارش داشتم بش پیام دادم گفتم دانشجو پسرم خرم ابادم و فلان (اون اهوازی بود) ،دوستت دارم شمارتو از کسی گرفتم  باهام دوس شو بعدش گفت من ندا ۱۹ سالمه 😁😁😁یعنی عوضی سنش تکون نمیخورد بعداز سالها بش گفتم عوضی آشغال همینجوری شوهر و پسرای مردم گول میزنی ۵ سال پیشم گفتی ۱۹ سالمه 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه الان چندتاپست بالاترنگفتی مادرش میگه شرمنده تو شدیم؟ یامن اشتباهی برداشت کردم؟

خواهرش فقط میدونه چیشده ،،، مادرش نمیدونه قضیه رو بخاطر اینکه ما زودتر بهم نرسیدیم میگه فک میکنه من سختمه سختی میکشم میگه شرمنده تو شدیم 

من تازه نامزده شده بودیم یه شب بهم زنگ زد از دهنم در رفت گفتم ک ایرانسل ۶تومن اون زمان خیلی بود(۱۳ س ...

عجبا ،،، ولی این اصلا پشیمون نیست ی کلمه بهم چیزی نگفت البته زدم تو گوشش سرشو انداخت پایین

عجبا ،،، ولی این اصلا پشیمون نیست ی کلمه بهم چیزی نگفت البته زدم تو گوشش سرشو انداخت پایین

مال من توبه کرد از اون زمان هیچی ازش ندیدم خدایی،انشالله شمام هر چی ب صلاحته برات اتفاق بیفته عزیزم🌹

اللهم عجل لولیک الفرج🤲