2821
2789

سلام

کسی دستاش دچار تنگی کانال  عصب شده؟ در چه حد بوده؟ خیلی شدید؟ طوری که کامل دستاتون بی حس باشه حالتی که فلجه دستاتون انگاری؟ عمل کردین یا تزریق؟ 

تنگی کانال نخائی منظورته؟ من نزدیکانم داشتن. خیلی باید رعایت کنی چیز سنگین بلند نکنی. خم نشی اگه نماز میخونی رکوع سجده نری تا این حد باید رعابت کنی حتی. برای بی‌حسی دستشون، دستو عمل کردن و دیگه بیحس نمیشه ولی باید رعایت کرد

تنگی کانال نخائی منظورته؟ من نزدیکانم داشتن. خیلی باید رعایت کنی چیز سنگین بلند نکنی. خم نشی اگه نما ...

نه عزیزم.. این مربوط به انگشتهای دسته اصلا به نخاع و کمر مربوط نمیشه اما دستا کاملا بی حس میشه و درمانش تزریق دارو و یا عمله.. الان این فامیلتون دستاش رو چرا عمل کردن؟ بغیر از تنگی نخاعی دچار تنگی عصب دستم بودن؟ به تنگی کانال عصب دست تونل کارپل هم میگن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه عزیزم.. این مربوط به انگشتهای دسته اصلا به نخاع و کمر مربوط نمیشه اما دستا کاملا بی حس میشه و درم ...

بله هم تنگی نخاعی داشتن هم تنگی عصب دست. دستشون با عمل خوب شد فقط لاید رعایت کنن بعدش خیلی مثلا چیز ینگین بلند نکنن

بله هم تنگی نخاعی داشتن هم تنگی عصب دست. دستشون با عمل خوب شد فقط لاید رعایت کنن بعدش خیلی مثلا چیز ...

خیلی ممنونم عزیزم برای پاسخت🌹

پس عمل کردن. الان میدونین چه مدت از عمل دستشون میگذره؟ 

با رعایت کردن پس احتمال برگشتش کمه؟ 

من دستام این مشکل رو داره و تزریق انجام دادم و دنبال یه انتخاب بهتر در صورت برگشتش هستم. میدونین ورزشم میکنن یا نه؟ 

با تزریق یبار برگشت داشته و من کار با سیستم رو برای همیشه کنار گذاشتم الان نگران اینم بازم برگشت داشته باشه و میخوام بدونم اگر با عمل احتمال برگشتش کمتره عمل کنم. 

بله هم تنگی نخاعی داشتن هم تنگی عصب دست. دستشون با عمل خوب شد فقط لاید رعایت کنن بعدش خیلی مثلا چیز ...

چون تزریق خطرناکه و دیگه نمیخوام مجددا تزریق رو انجام بدم. به لحاظ زیبایی رد عمل روی دستشون میدونی که باقی مونده یا نه؟ 

رعایت کردن تا یه جایی پاسخ میده اما از یه جایی به بعد اگز با دستا کار نکنیم ضعیف میشن و از کار میفتن.. 

خیلی ممنونم عزیزم برای پاسخت🌹 پس عمل کردن. الان میدونین چه مدت از عمل دستشون میگذره؟  با رعا ...

االان فک کنم ی دوسالی میگذره. من مادرم عمل کردن و خداروشکر راضین. در کنار عمل و مراعات بعدش یسری قرص غضروف ساز که اسمشو یادم نیست هم میخوردن همینطور قرص wellwoman وکتر گفته بود همیشه بخوره.

اما مادرشوهرمم عمل کرد و اصلا رعایت نکرد و دوباره برگشت دردش اما خب خیلی کمتره و مبگه اذیت کننده نیست 

االان فک کنم ی دوسالی میگذره. من مادرم عمل کردن و خداروشکر راضین. در کنار عمل و مراعات بعدش یسری قرص ...

خیلی مرسی عزیزم خیلی ممنونم ازت🌹🌹🌹 اره دکتر به منم قرص استوکر رو داده.. 

خدا رو شکر.. انشاالله سلامت باشن همیشه، خدا براتون حفظشون کنه🌹🙏

عزیزم روش های درمان غیر حراجی وجود داره که خیلی هم نتیجه بخشن

اگر تهرانین بهتون یه کلینیک خوب معرفی میکنم که تمام روش های درمانشون غیر جراحی و تا 90 درصد یا بیشتر با همین روش ها درمان میکنن

کلینیک سینوهه واقع در شریعتی از جدید ترین و بروزترین روش های درمان (اوزون تراپی ، شاک ویو ، لیزر پرتوان ، فیزیوتراپی ، الکتر.تراپی ، تزریق پلاسما و....)  استفاده میکنند و تا حد ممکن با کمک همین روش ها مانع از جراحی های پر خطر میشوند

تمام روش های درمان کلینیک سینوهه غیر جراحی و دارای تیم پزشکی بسیار حرفه ای هستند و دارای کد وزارت بهداشت 

آدرس : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷        تلفن تماس :  02126701272

آدرس سایتشون

کانال تلگرامشون : https://t.me/ORTHOPEDIC_sinohe

پیج اینستاشون

2825
2823
2791
2779
2792