2777
2789
عنوان

دخترم خیلی لجباز شده مامانا .

143 بازدید | 13 پست

یک سال و نیمه س . خیلی سریع عصبانی میشه و دستاشو مشت می‌کنه و جیغ میزنه . گاهی سرشو میکوبه زمین یا حمله می‌کنه اطرافش رو گاز بگیره یا بزنه .

من و باباش اصلا عصبی نیستیم ، مخصوصا باباش خیلی صبوره . نمی‌دونم چرا اینجوری می‌کنه دخترم .

بچه ی خواهرم رو اینقدر میزنه دلم براش کبابه . تا حواسم نیست و خواهرزاده م به دخترم نزدیک میشه ، دخترم میزنه توی سرش یا موهاش رو میکشه و بعدش هم که اون جیغ میزنه ، غش غش می‌خنده .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی این حرکاتو انجام میده دعواش نکن یا داد نزن سرش 

خیلی اروم بغلش کن باهاش با زبان بچگانه حرف بزن درسته متوجه نمیشه ولی اون ارامش تو کلامت کمک کننده س 

یا وقتی جیغ میزنه سرشو میزنه زمین توجه نکن بهش 

و اینکه سعی کن اگه وقت کمی براش میذاری من بعد بیشتر براش وقت بذاری اگه خیلی گوشی دست میگیری یه مدت گوشیو بذار کنار بچه حس کنه که کنارشی

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»
وقتی این حرکاتو انجام میده دعواش نکن یا داد نزن سرش  خیلی اروم بغلش کن باهاش با زبان بچگانه حر ...

وقتی میخواد بزنه ، دستاشو میگیرم و میگم نه . کار بد .

هم بغلش میکنم آروم آروم باهاش حرف میزنم و حواسش رو پرت میکنم و هم بی محلی رو امتحان کردم . اما روز به روز شدید تر میشه ...

باهاش هم وقت میگذرونم ... خیلی بیرون میبرمش و همسن و سال هاشو زیاد میبینه . خودمم در حد توان باهاش بازی میکنم ..

اینجوری که می‌کنه خیلی بهم میریزم .

وقتی میخواد بزنه ، دستاشو میگیرم و میگم نه . کار بد . هم بغلش میکنم آروم آروم باهاش حرف میزنم و حوا ...

طبیعیه یه سری از بچه ها که تو مرحله ی رشدن ممکنه این حرکاتو نشون بدن از خودشون مخصوصا که نمیتونن حرفشونو بیان کنن و صحبت کنن مهم برخورد مناسب باهاشونخ که شما خداروشکر تو این مورد خوب عمل میکنی 

میگذره بحران این مرحله نگران نباش ❤️

یه ازمون مهم دارم خودم کاربریمو بستم 😎 سراپا اگر زرد و پژمرده ایم     ولی دل به  پاییز  نسپرده ایم 😌😌.    «ناصر عبداللهی»

سلام به نظر من از کلینیک تخصصی مادر و کودک دانشگاه شهید بهشتی واقع در اکباتان کمک بگیرین، بالای 30 درمانگر تخصصی تو این حوزه دارن، و خیلی خوب کار میکنن، من همین مشکل رو داشتم حل شد.
02144664071 این شماره شون هست، باز تو اینترنت هم سرچ کن