2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم ببخشید جفت من هم حلقوی هست خواستم بدونم به سلامتی راحت زایمان کردین خوب پیش رفت همه چی؟

سلام عزیزم دو ماه دیگه انشالله زایمانم هست ولی تا ۲۰ هفته خیلی استراحت کردم و جفتم خلفی شد

تا میتونید استراحت کنین و دستشویی فرنگی استفاده کنین

سلام عزیزم ببخشید جفت من هم حلقوی هست خواستم بدونم به سلامتی راحت زایمان کردین خوب پیش رفت همه چی؟

حلقوی یعنی جفت پایینترین حد هست گه فقط با استراحت درست میشه وگرنه اگه تا ۲۰ هفته شکلش درست نشه یکم سخت میشه بارداریتون

سلام عزیزم دو ماه دیگه انشالله زایمانم هست ولی تا ۲۰ هفته خیلی استراحت کردم و جفتم خلفی شد تا میتون ...

سلام ببخشید ان شاالله که بسلامت زایمان کرده باشین

ببخشید میشه بگین تو جفت حلقوی تو ۱۰هفته در چه حد باید استراحت کرد؟

سلام ببخشید ان شاالله که بسلامت زایمان کرده باشین ببخشید میشه بگین تو جفت حلقوی تو ۱۰هفته در ...

عزیزم تا بیست هفته خیلی رعایت کنین فقط در حد غذا درست کردن و مرتب کردن خونه کار میکردم بیشتر دراز بکشید و اصلا پیاده روی نکنین

عزیزم تا بیست هفته خیلی رعایت کنین فقط در حد غذا درست کردن و مرتب کردن خونه کار میکردم بیشتر دراز بک ...

ممنون ازتون شما تو ان تی ۱۲ هفته و تو آنومالی ۱۸ هفته جفتتون چطور شده بود؟تغییری کرده بود؟