2777
2789
عنوان

تو به چ دردی دچاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 58 پست
همش فک میکنم همع اینا دروغه ک تو کاغی ای تو فلان .... اگع واقعی بود چرا کسی دوسم ندازع  چر ...

ببین واقعیت اینه هیچکس هیچکس رو دوست نداره ! یکم بچه گونه فکر کردن رو بزار کنار ! ادم ها حتی اگه به کسی عشق بورزن به خاطر پر کردن ظرف محب خودشونه و به خودشون احساس خوبی دست میده ! از کسی انتظار نداشته باش مهمترین قانون این دنیا قانون جنگله بخور تا خورده نشی بکش تا کشته نشی ! باید واقعیت مثل پتک بخوره تو سرت تا بفهمی ! خودت باید خودتو دوست داشته باشی ، تمام کسایی که الان بقیه براشون جون میدن کسایی هستن که خودشون رو بیشتر از همه دوست دارن ! تو اگه میخوای بقیه دوستت داشته باشن اول باید خودت خودت رو دوست داشته باشی ! از خود بطلب هر انچه خواهی ! اگه خودت رو دوست داشته باشی یه کارهایی می کنی که بقیه عاشقت میشن ، کسی که خودش خودش رو دوست نداره ! برای خودش لباس خوب نمیخره، عطر خوب نمیخره ، لبخند نمیزنه ، دوست های زیادی نداره ، منزویه ! تنها راهش اینه خودت رو دوست داشته باش 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زینک پلاس بخور تا دوماه ورقاش ۲۰ تایی هست

فایده نداره هرکاری بگی کردم

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من بیماری وابستگی دارم 

انقد ب رفیقم وابستم ک نبینمش گریه میکنم 

نامزدمو و خانوادم میگن خیلی بده ولی دست خودم نیست دوازده ساله رفیقم و امسال قراره از هم جدا شیم🤕😐💔

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ویار شدید بارداری حال بد افسردگی چی بگم خیلی حالم بده هنوز اول راهم ۱۱ هفته کاش زود بگذره

ایشاالله رود میگذرع از فرصت استفادع کن فیلم ببین کتاب بخون

دوستاتو دعوت کن بیان

شاید باورش سخت باشه

من انقددددد با دردا کنار میام و میپذیرم ک خیلی وقتا حتی ازدست دادن عزیزانمم نمیتونه درد واسم ب حساب بیاد ... کلا زندگی و با درد پذیرفتم هرچی فک کردم ک چ دردی دارم ... واقعا هیچی 

ولی جسمی باردارم همش ضعف میرم ب محض خوردن چیزی هم معده درد شروع میشه    

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

مشکل منم هست

الان بیشتر تشریح میکنم به منم راهنمایی کنید:

فارغ تحصیل ارشد یک رشته خوب

کلی اعتماد به نفس داشتم

خانواده ام همیشه شخصیتم نابود کردند

الان به شدت به توجه محبت احتیاج دارم

عزت نفسم صفر هست

اعتماد به نفسم ندارم

هرکاری میخوام انجام بدهم خانواده ام میگن تو نمیتونی!

حالم انقدر بده که میگم حیف خودکشی گناهه بزدگی هست وگرنه دوست دارم چشام ببندم دیگه بیدار نشم

من بیماری وابستگی دارم  انقد ب رفیقم وابستم ک نبینمش گریه میکنم  نامزدمو و خانوادم میگن ...

رفیقت پایته؟شبیعته کنارش بهت خوش میگذرع ؟باعم ک هستین متوجع گذر زمان نمیشی؟ هرکارب دلت بخواد بدون ترس میتونی کنارش انحام بدی؟

ایشاالله رود میگذرع از فرصت استفادع کن فیلم ببین کتاب بخون دوستاتو دعوت کن بیان

نمیتونم از جام بلند بشم اونقدر تهوع دارم خونه بازار شام بخاطر ببخشید بزاق دهان حرف نمیزنم حتی حوصله تلفن جواب دادن ندارم دوست پیشکش

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
برو دکتر یه وقت چیزع جدی نباشع

تازه اینم بدون همه ادما به خودشون حس بد دارن ! چون اگه یه نفر خیلی خودش رو قبول داشته باشه اصلن تلاشی برای تغییر شرایط نمی کنه ! و بنابراین دنیا مثل همون زمان غارنشینی می موند ! پس همه خودشون رو کاملا دوست ندارن و در جهت تغییرن و همینطور میشه که دنیا داره دائم تغییر می کنه

من دردِ فراق یار :)

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
منم چهرع ام و هم لاغر بودنم هم غک میکنم بد اخلاق وبدبینم هم فک میکنم هیچ جورع کافی نیستم فک میکتم ...

ی کلاس ورزش رزمی برو اگ توان مالی داری چون خیلیی رو همچی تاثیر دارع 🚶🤌🏿 

یا پادکست رایگان ت گوگل هست تو کانالای تل هم هست منم می‌خوام استفاده کنم 

🥲🖐🏿 

من خدم خیلی دارم میگردم و تحقیق میکنم ک چجوری اعتماد به نفس و عزت نفسمو بالا ببرم بعد ک عملیش کردم میام ب ت هم میگم 🗿🤌🏿 

درخواست میدم تا کاربریت یادم بمونه🚶🙂

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻