بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
می دونستین اکثرا خانوما به خاطر نداشتن همین اعتماد به نفس فکر می کنن شوهر کنن خوب میشه! و به شوهر به چشم یدونه فرشته نگاه می کنن ! بعدش شوهراشونم این رو می فهمن و اولش تظاهر می کنن و بعدا خودشون رو نشون میدن و اینطوری میشه که از چاله در میای و میفتی تو چاه
رفیقت پایته؟شبیعته کنارش بهت خوش میگذرع ؟باعم ک هستین متوجع گذر زمان نمیشی؟ هرکارب دلت بخواد بدون تر ...
ارع پایس ولی متفاوتیم اون چادری و مذهبی من اهل رقص و دانس و مهمونی ولی آنقدر نصیحتم کرده از مهمونی و قلیون و سیگار و همه چی دست کشیدم کاری کرد که رلم بیاد خاستگاریم وقتی پیششم کیف میکنم روزایی ک تو مدرسه کنار همیم هرکی صدامون کنه نمیشنویم
همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️