2777
2789
عنوان

تو به چ دردی دچاری؟

| مشاهده متن کامل بحث + 502 بازدید | 58 پست
سلام منم به درد تو دچار بودم ، الان خیلی کمتر شده ! واقعا تو چیزی کم نداری یکم به خودت روحیه بده اول ...

همش فک میکنم همع اینا دروغه ک تو کاغی ای تو فلان

....

اگع واقعی بود چرا کسی دوسم ندازع  چرا توجع نمیکنن بهم

دیروز تصادف کردم حس کردم برای هیچ کس تو این دنیا مهم نییتم واگع بمیرم همون روز اول فقط غصه مبخورن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فک میکنم از پسش برنمیام چون فک نیکنم نمیتونم چطوزی اخه

چ چیزی باعث میشه اعتماد ب نفس و عزت نفست بیاد پایین؟

مثلا من چهرم باعثشه (:

و فک میکنم کسی دوسم نداره و همش خودمو با بقیه مقایسه میکنم   🗿💔

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
چ چیزی باعث میشه اعتماد ب نفس و عزت نفست بیاد پایین؟ مثلا من چهرم باعثشه (:  و فک میکنم کسی د ...

منم چهرع ام و هم لاغر بودنم

هم غک میکنم بد اخلاق وبدبینم

هم فک میکنم هیچ جورع کافی نیستم

فک میکتم خیلی عقبم کع تو تمتم این ۲۰ سال تنها هنرم رفتن بع داروخونه بوده و کتاب خوندن و همین

بقیع چیزا رو خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی کم بلدم مث اشپری مث ساز زدن یا هنری

من کلن نابودم فک میکنم همه بهتر وموفق ترن

چ چیزی باعث میشه اعتماد ب نفس و عزت نفست بیاد پایین؟ مثلا من چهرم باعثشه (:  و فک میکنم کسی د ...

منم همیشغ خودمو با بقیع مقایسع میکنم

وفک میکنم کسی دوسم ندارع

حتی دیروز دلم به خال خودم سوخت که وقتی تصادف کردم باید کلی ازشون خواهش میکردم تا بیان پیشم

وقتی بقیه رو نگاه مبکردم ک همراهی دارن وتازع متاهلن وسنشون زیادع ولی من مجرد وسن کم وتمعا خیلی درد داشت

ریزش مو😞

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!