2777
2789
عنوان

تو به چ دردی دچاری؟

502 بازدید | 58 پست

احساس میکنم شدیدا بع. توحع دیگران نیاز دارم وکمبود محبت دارم

خیلی درد بدیه وقتی توجهشون هست حالت عالیع وقتی نیست نابودی نابود از خودت بدت میاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله دوماه و نیم دیگه به درد زایمان

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
ایزولوفیلیا میل شدید به تنهایی هست  اورثینک هم یعنی فکر کردن بیش از حد تا جایی که مغزت نابود ش ...

میل بغ تنهایی هم خوبه بهتز از کمبود توحع هست

نمدونم شایدم بدتره

خوشبحالت منم پایبنع امیدی هم ندارم درست بشع از کدوم شهری؟

چرا امید نداری؟🗿 

اگ روش کار کنی درس میشع ((: 

کرمان🙂😂🤝🏿

(:🧸🔗.     U̶̶N̶̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶D̶̶E̶̶A̶̶D̶ ̶I̶̶S̶̶N̶’̶T̶ ̶B̶̶E̶̶I̶̶N̶̶G̶ ̶A̶̶L̶̶I̶̶V̶̶E̶!☻ 
میل بغ تنهایی هم خوبه بهتز از کمبود توحع هست نمدونم شایدم بدتره

اتفاقا من از افراط توجه اینجوری شدم 

که کلا از روابط با دیگران زده شدم 

و میل به تنهاییم شدیده 

واسه من خوبه:))

🤍Devils' Angel🤍

حداقل دائمی نیست وموقتیع:)

سلام منم به درد تو دچار بودم ، الان خیلی کمتر شده ! واقعا تو چیزی کم نداری یکم به خودت روحیه بده اولین و بزرگترین شکست ترسه ! توی این سایت ترس موج میزنه ! نترس شجاع باش تو هم زیبایی هم به اندازه بقیه و بیشتر قوی هستی فقط خودتو قبول نداری ! باشگاه برو ، با دوستات باش و این رو هم بدون همیشه یه مشگلی هست تو باید شرایط رو تغییر بدی نه شرایط تو رو