2777
2789
عنوان

اول صبحی بچه گنجشک پیدا کردیم😍 عکسشو بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب هوا بارونی بود فکر کنم خیس شده یا اینکه افتاده تو جوب نمیدونم خیلیم میلرزه ترسیده🤔 https: ...

تو قیافش یه : همتون برین به جهنمی میبینم😂

بروجرد💙 تاریخ عقد ۱۴۰۲/۷/۲۰ خدایا شکرت که بهم رسیدیم♥️♥️

اصی جوری نگا میکنه انگار میخواد بزنتت😂

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
من خودم قبلا چندباری هم پیدا کرده بودم اولش به بوی ما انسان ها عادت ندارن چیزی نمیخوره اوایل با خلال ...

ماهم یه ده روزی هست یه جوجه یاکریم پیداکردیم خیلی خوب انس گرفته الان دیگه خودش از تو ظرف و حتی دست غذاواب میخوره

به قول آزیتا ترکاشوند : در عصری زندگی میکنیم که شعبون بی مخها شدن روشنفکر و طرفدار دموکراسی در حالی که به مرده و زنده همه کار دارن و عربده کشان تا قبرم حتی دنبال ادما میرن 😏

وای چه نازه‌ یه دفعه‌ اینقدر دلم‌ خواست ناخد‌اگاه‌ از رو عکس بوش‌ کردم‌ و نازش‌ کردم🥺😂 آخه بچه‌ بودم‌ خیلی از اینا‌ رو دور و برم‌ بود و داشتم یهو‌ یه دلتنگی عجیب سراغم اومد🥺

یه دختر دیوونه که دیوونه بارونه  یه دختر پر احساس که عاشق نویسندگیه  یه نویسنده‌ کوچولو با رویاهای بزرگ🌈🦋
منم چند روز پیش پیدا کردم  اینا چون بالشون خیس میشه نمیتونن بپرن ولی خشک ک بشه مثل دویتای بزرگ ...

وای آره منم پارسال تو هوای بارونی گنجشک پیدا کردیم خیس بود بچه هم بود نمیتونست بپره آوردیم گذاشتیم بغل بخاری فرداش خشک شد آزادش کردیم به خیال اینکه پرواز بلد نیست یهو پرواز کرد هممون هم میترسیدیم حیرون و ویرون فرار میکردم اینور اونور😂😂😂