2777
2789

پدرم داشت میرفت سرکار همینکه در رو بست خواستم بخوابم یهو دیدم در رو باز کرد با خوشحالی گفت ببین چی پیدا کردم😍😍 دیدم بچه گنجشک 

گذاشتیم تو قفس براش آب و نون تو آب گذاشتیم

اینم بگم نزدیک جوب بود اونجا موش پره و گربه ها هم لحظه کمین کردند،، ما هرچقدر گشتیم لانه شون رو پیدا نکردیم

بعد از ظهر برنج میریزم بالا پشت بوم وقتی رفیقاش اومدن اینم میزارم اونجا ببرنش😍 یا اینکه میریم لونش رو پیدا کنیم 

اووو خوداااا🥺✨✨✨

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیشب هوا بارونی بود فکر کنم خیس شده یا اینکه افتاده تو جوب نمیدونم خیلیم میلرزه ترسیده🤔 https: ...

واااااای ماااااددرررر چقدم اخمالوا

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

گنجیشگابدذاتن😅 اخرش یافرار میکنن یاازاعتصاب غذامیمیرن عمرا توقفس چیزی بخوره

به قول آزیتا ترکاشوند : در عصری زندگی میکنیم که شعبون بی مخها شدن روشنفکر و طرفدار دموکراسی در حالی که به مرده و زنده همه کار دارن و عربده کشان تا قبرم حتی دنبال ادما میرن 😏
دیشب هوا بارونی بود فکر کنم خیس شده یا اینکه افتاده تو جوب نمیدونم خیلیم میلرزه ترسیده🤔 https: ...

خیلی کیوتن ولی نمیدونم چه دردیه ازشون میترسم و چندشم میشه😑

گنجیشگابدذاتن😅 اخرش یافرار میکنن یاازاعتصاب غذامیمیرن عمرا توقفس چیزی بخوره

من خودم قبلا چندباری هم پیدا کرده بودم اولش به بوی ما انسان ها عادت ندارن چیزی نمیخوره اوایل با خلال دندون غذا می‌ریختم دهنشون بعد ها انقدر با دست ناز کردم از دستم غذا میخورد با پاهاش می‌چسبید به انگشتم مثل پرنده های دیگه