2777
2789

مثلا پلیسا وقتی بهشون زنگ میزنیم برا یه جنایت یا نمیان یا دیر میان که جنایت تموم شده یا اصلا میگن به ما مربوط نیس😳

اورژانس یا بیمارستان گیر میفتی جا اینکه حال مریضو خوب کنن بدتر میخوان بکشنش

میری بهزیستی مددجوشون میشی جا اینکه ازت حمایت کنن میخوان پرتت کنن از اونجا بیرون

واقعا چرا اینا اینطورین؟جای اینکه مسئولیت پذیر باشن بی مسئولیتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغلم دولتی نیست ولی اینکه به ادمایی که نمیدونی با چه ادمایی سرو کار دارن توهین میکنی نشون دهنده شخصیتته🤷‍♀️

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸
شغلم دولتی نیست ولی اینکه به ادمایی که نمیدونی با چه ادمایی سرو کار دارن توهین میکنی نشون دهنده شخصی ...

اسی راست میگه 

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بیمارستانو حق گفتی میری ی مشت پرستار تازه کار نشستن هر هر کر کر کسی ب کارت رسیدگی نمیکنه تازه بعد کلی بحثو التماس با ی قیافه ای میان میگن مریضتون هیچیش نیست خب اگع هیچیش نیست دیونه نیستم که کلی راهو بیام تا بیمارستان 

روشنفکر بازیاتونو برای خودتون نگهدارید روشنفکری ب توهین نیست جامعه کشش داشتن این همه روشن فکرو نداره
بیمارستانو حق گفتی میری ی مشت پرستار تازه کار نشستن هر هر کر کر کسی ب کارت رسیدگی نمیکنه تازه بعد کل ...

وای ها حتی به همراه یه مریض دیگه میگن چرا حواست به اون یکی مریض نیس بش غذا بده😳