2777
2789
عنوان

نگران زندگی داداشمم

837 بازدید | 34 پست

بچه ها داداش کوچیکه من یک سالو نیمه اوضاعش ریخته به هم الکی ارتباطشو با همه کم کرده بعد از استوری های خودشو زنش مشخصه صمیمیت و عشق سابق بینشون نیست جدیدا یه نفر به خواهرم گفته زندگی داشت طلسم و بستگی شدیدی داره که منجر به جدایی زن و شوهر میشه 

و نشونه هوایی داده که همه درسته 

سوالم اینه که کسی تجربه اینجوری داشته؟به نظرتون چیکار کنیم؟در حالیه که اصلا نه خودش نه خانمش هیچ کدوم حرفی از مشکلاتشان نمیزنن ولی کاملا مشخصه که زندگیشون بهم ریخته ست بچه هاشم حال خوبی ندارن  

از همه چی میترسن 

اون خانم گفته بود طلسم رو بچه هام تاثیر داره و باعث ترس و اذیت شدن اونا میشه 

لطفا راهنمایی مون کنید شاید بتونیم کمکشون کنیم 

داداشم و زنش تا همین پارسال عاشق هم بودن هنوزم همو دوست دارن فقط لعنت به کسی که اینجوری باعث سردی زندگیشون شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه با داداشت راحت نیستی 

خودت بگو بگو مشکلی دارید 

بگو هم خودت هم خانومت 

ناراحتین و ماهم ناراحت میشیم

میشه برای شادی روح مهتابم (خواهرم که جوون و پر از آرزو از دنیا رفت )صلوات بفرستید 💔                                          دختر فرفریم سه ساله شدی 👧  میدونی که قشنگترین اتفاق زندگیه منو و باباتی من همه چیتو دوست دارم حتی وقتی میری بغل بابات و دیگه منو یادت میره 🤕 حتی وقتی که باهام لج میکنی میشینی جیغ میزنی و از حرص قرمز میشی 😕 حتی وقتی که من حواسم نیست یهو جیم میشی و بعدش میبینم ت ر زدی به جایی / حتی وقتی گریه میکنی و بغلت میکنم باحرص موهامو میکشی / شاید ی روزی بزرگ شدی و این سایت باشه و بیای امضامو ببینی 😐  مادر یعنی: همه دردات مال من/       یاخچی که وارسان ♡                     دکتر انوشه راست میگه که : گیریم عذر خواهی کردی برای حرفی که زدی با ذاتی که آشکار شد چه میکنی /؟!
اونیکه این حرفها رو اومده زده چه نسبتی باهاتون داره؟

یه پیرزنها که برا چشم نظر دعا میده  سر کتاب باز می‌کنه و...

اون اصلا داداشم رو ندیده و نمی‌شناسه داداشم مریض بود ابجیم می‌ره دعا چشم ونظر بگیره که اینجوری بهش گفته بود و گفته مریضیشم به خاطر فشارهای همون دعاست

هیچ قدرتی بالاتر از الله نیست

چهار قل بخونن هروز 

تابلو اسما الهی بذارن تو خونشون 

و نمک دریا یا دریاچه گوشه های خونه ریخته شه 

نمک از لحاظ علمی خاصیت جذب انرژی منفی داره

من انجام دادم واقعا جو خونه ام آروم شد

مگه با داداشت راحت نیستی  خودت بگو بگو مشکلی دارید  بگو هم خودت هم خانومت  ناراحتی ...

گفتم بارها ولی میگه چیزی نیست 

میگه مشکل مالی دارم ولی دروغه 

قبلاً خیلی باهم راحت بودیم ولی یک ساله فقط در حد ماهی یه زنگ و احوال پرسی شده زیاد جوابمون رو نمی‌ده 

خیلی ناگهانی از این رو به اون رو شد

یه پیرزنها که برا چشم نظر دعا میده  سر کتاب باز می‌کنه و... اون اصلا داداشم رو ندیده و نمی‌شنا ...

بهتره برین پیش یه دعا نویس خوب یه ماه پیش  جلوی خونه مادرم اینا تخم مرغ شکسته پیدا کردیم الان یه ماهه مامانم مریضه

بچه هاش چند سالشونه؟مثلا از چی میترسن؟

دختر نه ساله و پسر شش ساله 

از تنهایی از شب از خوابیدن 

حتی تنها تو اتاق روز نمیرن مخصوصا پسرش که به شدت حتی از باباش می‌ترسه در صورتی داداشم قبلاً جانش برا بچه هایش می‌رفت

گفتم بارها ولی میگه چیزی نیست  میگه مشکل مالی دارم ولی دروغه  قبلاً خیلی باهم راحت بودیم ...

شاید کسی حرفی چیزی درمورد شماها زده که ازتون دلسرد شده

ناراحت نباش رفیق ... زندگی فقط صد سال اولش سخته ...❤️‍🩹