2777
2789

من خونوادم به شدت مخالف رنگ مو هستن ولی خودم به شدت دوستش دارم و با مو رنگ شده احساس بهتری دارم

مامانم پارسال گذاشت موهام رو رنگ کنم و صورتی کردم ولی دم عیدی یهویی بهم گیر داد که آره برو کوتاه کوتاه کن موهات رو ( که معمولا نمی‌ذاره ) و کوتاه کردم و قسمت رنگ شده رفت 

حالا می‌خوام دوباره رنگ کنم ولی مامانم به شدت مخالفه میگه ریزش مو داری مو هات به اندازه ی کافی خراب هست ( دفعه ی قبلی هم که رنگ کردم ریزش داشتم ولی گیر نداد برای همین به نظرم فقط بهانشه و دوست نداره که رنگ کنم) 

اگرم رنگ کنم کامل با هزینه ی خودمه فقط نمیدونم بکنم یا نکنم

نظرتون چیه بکنم یا نه ؟

تعداد رای : 15
نظرسنجی
بکن
5
33%
نکن
10
66%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اطلاع بده 

بگو من دارم میرم رنگ کنم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

همینطوری امروز گفتم بهم پرید... 

خب اگه نگی هم برگردی بهت میپره

به هرحال پریدنه هست

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

نکن به نظر من تا وقتی که داری با خانواده زندگی میکنی بهتره که قوانین که خانواده برات گذاشتن رو رعایت کنی وگرنه اینجوری زندگی هم برای خودت سخت و هم برای خانواده من خودم این داستان رو تجربه کردم

نکن به نظر من تا وقتی که داری با خانواده زندگی میکنی بهتره که قوانین که خانواده برات گذاشتن رو رعایت ...

بخوام رعایت بکنم باید خودم رو از خیلی از چیزایی که برای بقیه نرمال محسوب میشه محروم کنم و کاملا مطمئنم تو ۱۰ سال آینده برمی‌گردم عقب هم خودم و هم اونا رو فحششون میدم 

بخوام رعایت بکنم باید خودم رو از خیلی از چیزایی که برای بقیه نرمال محسوب میشه محروم کنم و ک ام ...

نه عزیزم رنگ مو رو خیلی از خانواده ها گیر میدن من با اینکه یه بار ازدواج گردم برگشتم خونه بابام باز بگم رنگ مو مامانم مخالفه البته واقعا آسیب میزنه خودمم بیخیال شدم به جاش موهامو گراتین گردم جون بگیره کراتین کن خیلی یهتره