کیمیامامان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 163 عنوان کسی امپولHMG یاHcGزده ک حامله شده باشه؟؟ 88 بازدید | 7 پست سلام واس اقدام رفتم پیش دکتر محتسبی کرج یان امپولارو داد تنبلی شدید دارم واسه بچه دومم اقدام کردم 1402/03/16 | 00:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیمیامامان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 163 من ک نتیجه نگرفتم خیلی هم امپول زدم اخرشم رفتم ivf چندساله ک اقدام کردی
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 بله من کلومیفن همراه اچ ام جی و اچ سی جی 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
کیمیامامان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 163 بله من کلومیفن همراه اچ ام جی و اچ سی جی ب منم کلومفین داد خوردم روزی دوتا اوناروهم باید برنم، بسلامتی عزیزم بر منم دعا کن
tarranom98kocholoooo عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 448 ب منم کلومفین داد خوردم روزی دوتا اوناروهم باید برنم، بسلامتی عزیزم بر منم دعا کن سلام عزیزم.شماباردارشدید؟آخه منم۴سال پیش بعدداز زایمانم کورتاژ تشخیصی شدم.جفتم مونده بود.الان یک سال و سه ماهه اقدامم .باردارنمیشم.میگم نکنه توی کورتاژ تشخیصی بلایی سرم اومدکه دیگه باردارنمیشم.
زهرا_سارا عضویت: 1402/12/21 تعداد پست: 161 من بچه هامو با همین داروها باردارشدماولی رو لتروزول و hcg.دومی رو کلومفین hcgو hmg.اکثرا جواب میده توکلت به خدا باشه بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست .در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی.....🍀🍀🍀🍀🍀
کیمیامامان مدیر استارتر عضویت: 1398/07/30 تعداد پست: 163 سلام عزیزم.شماباردارشدید؟آخه منم۴سال پیش بعدداز زایمانم کورتاژ تشخیصی شدم.جفتم مونده بود.الان یک سال ... سلام ببخش دیر ج دادم تازه دیدم ن نشدم گلم یکی دارم بردومی اقدام کرده بودم