2777
2789
عنوان

چقد بعضی هاتون بی رحمید

167 بازدید | 13 پست

یکی اومده اینجا داره درد دل میکنه بیشترتون دارین نمک میپاشین روی زخم کی چی صابخونه جوابش کرده ناراحته کسی نداره خواسته حرف بزنه سبک شه چرا ایجوری میگین نظر مثبت بدین نمی گم دروغ گو نیس تو سایت ولی همه از یه نظر نبینید 

👌🏻🦋

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شده؟ 

خیلی ناراحت شدم داره میگه کسی ندارم پولم ندارم صابخونه جوابش کرده بود چه حرفا زدن بهش که دورغ میگی اخه یه در صد اگه راست باشه چی قلب ادم شکستن هنر نیس 

دقیقا گیر دادن چرا ۳تا بچه داری 

چه بیشعور به اونا چه چند تا بچه داری

یکی دلش میخواد ده تا داشته باشه یکی هم کلا نمیخود داشته باشه

مشکل مالی هم واسه همه اس حتی منه مجرد 

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
دقیقا گیر دادن چرا ۳تا بچه داری  

کاری به این خانم ندارم اصلا نمی‌دونم چی بوده قصیه اش ولی وقتی نداریم مالی ضعیف هستیم چرا باید بچه بیاریم برای خودخواهی خودمون آخه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چه بیشعور به اونا چه چند تا بچه داری یکی دلش میخواد ده تا داشته باشه یکی هم کلا نمیخود داشته باشه ...

عزیزم شاید اون موقع وضعش بهتر بود وقتی شوهرش زنده بود حالا شوهرش مرده همه چیز گرون تر شده بچه دوازده سالشه تازه به دنیا نیومده که 

عزیزم هر کی صلاح کار خودش بهتر میدونه ما نمیتونیم راجع ب زندگی کسی نظری بدیم 

ولی واقعا این اشتباه بخدا قضاوت نیست اشتباه بخدا نمی‌دونم چرا این میگی با آدم مقابله می‌کنند خوب الان اون بچه نداری میشه کلی بی پولی می‌کشه با کلی حسرت با کلی رنج با کلی حس بد 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

گلم درخاستمو قبول کن باهم خرف بزنبم

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏