2777
2789
اسفند زود رنج و حساس 

اسفندیا خیلی شبیهن دقیقا همین خصوصیاتو دارم😄

انرژی مثبتتونم😜۲۰سالمه ولی همه میگن شبیه ۱۴ ۱۵ ساله هایی🥲شاید چون موهامو خرگوشی میبندم😔مامانم همیشه میگه ۳۰ سالت که بشه میشی شبیه ۲۰ساله ها اقا من نخوام بیبی فیس باشم کیو باید ببینم؟😔😂ولی میدونی تو نی نی سایت کسی منو نمیبینه اونوقته که میشم یه ادم بالغ کجای کاری تازه تو مباحث بزرگونه هم شرکت میکنم😎(مسخره نکن برای من افتخاره😔) کسی هم کاری به کارم نداره😉 بوس به همتوووون😍(البته به غیر از اقایون سایت🤨)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت چهره مون.یعنی مخصوصا در نگاه اول فک میکنن آدم مغروری هستیم خود من هیچ وقت قبول نکردم که مغروری ...

دقیقا همینطوریم 

شاید چون بار اول نمیتونیم صمیمی شیم این فکرو میکنن 

من اصلا زود نمیتونم گرم بگیرم

با کسی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
دقیقا همینطوریم  شاید چون بار اول نمیتونیم صمیمی شیم این فکرو میکنن  من اصلا زود نمیتونم ...

یکی از همکلاسی هام توی دانشگاه میگفت فکر میکردم خیلی مغروری😂😂بار اول دیده بود

آقا هستم.
یکی از همکلاسی هام توی دانشگاه میگفت فکر میکردم خیلی مغروری😂😂بار اول دیده بود

اره به منم خیلیا میگفتن

ولی واقعا نبودم فقط نمیتونستم زود صمیمی شم

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

والا...دیگه...والا...بخدا...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
اره به منم خیلیا میگفتن ولی واقعا نبودم فقط نمیتونستم زود صمیمی شم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 والا...دی ...

منم  تو مدرسه میگفتن قیافت خرخون میزنع بعدش شناختن منو 

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم 

شهریوری 

ویژگی های خودم: مهربون، زودرنج، زودعصبی میشن ولی سریع کوتاه میان،لجباز، دلسوز، احساساتشو خیلی کم نشون میده، خوش اخلاق

مردادی 

طبق شناختم: مغرور، مهربون، خوش اخلاق، شوخ طبع، احساساتشو به زبون نمیاره، جذاب

شهریوری  ویژگی های خودم: مهربون، زودرنج، زودعصبی میشن ولی سریع کوتاه میان،لجباز، دلسوز، احساسا ...

بله میشه ابانم بگین مغرور جذابش خودم میدونم ویژگی دیگه منظورم تا جایی کع میدونم کلا ندارن ویژگی بد

پسرم لطفا به بنده درخواست دوستی ندین شرمسارم ولی معذورم از قبول کردنش چون تعلیق میشم