2777
2789
عنوان

شوهرم از سفر برگشت

| مشاهده متن کامل بحث + 941 بازدید | 39 پست
شاید میخاد واکنشت ‌ ببینه‌ صبور باش این بلا سر من اومده 🤣

کجا می‌خواسته مخفی کنه؟

با ماشینم رفتم خونه مادرم برگشتم داخلوش گشتم چیزی نبود😂😂😂

ولی صندوق رو‌نگشتم

همچون تولد کودکی در هواپیمای در حال سقوط، ما در پایان آغاز شدیم...
من زنگ نزدم

من از اخلاق شوهر خودم بگم

ایشون یه سال رو مجبور بود یه شهر دیگه کار کنه. شهر نزدیک بود اما آخر شب می‌رسید اول صب میرفت اصلا همو نمیدیدیم. همیشه من روزی یه بار خودش هم یه بار زنگ میزد، اونجا که واسم مساله مهمی نبود اما بعدها میگفت یه روز که زنگ نمیزدی اینقد حالم بد بود همکارام می‌فهمیدن. 

شاید توقع داشته زنگ بزنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا می‌خواسته مخفی کنه؟ با ماشینم رفتم خونه مادرم برگشتم داخلوش گشتم چیزی نبود😂😂😂 ولی صندوق رو‌ ...

😂😂

احتمالآ طور دیگه میخاد برات جبران‌ کنه‌ 

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
من از اخلاق شوهر خودم بگم ایشون یه سال رو مجبور بود یه شهر دیگه کار کنه. شهر نزدیک بود اما آخر شب م ...

اره حقیقتا به خواهرم زنگ زده گفته خواهرت مه زنگ‌زده نه پیام‌داده 

خواهرمم زنگ‌زد نصیحتم کرد منم گفتم نه باشه تو سفر راحت باشه میخواستم کرم بریزم 😅

بخوره تو سرش 😂😂

اگه سوغاتی نداد‌

یا جبران نکرد 

میره‌ جایی که عرب نی انداخت 😂😂

اَزگرگ‌ بودن دَم‌ نزن..انسآنم‌گآهی‌ آرزوست..🦋گرگرآک سآبق🦎با‌نظر‌‌‌من‌مخالفی ‌نیازی‌به‌بحث‌نیست‌یواش‌بکش‌کنار✋😏خیلی مظلومانه‌ تعلیق شدم💔😂
اگه سوغاتی نداد‌ یا جبران نکرد  میره‌ جایی که عرب نی انداخت 😂😂

اره بابا من آدم آرومی نیستم 

غرغرو و لجباز خودشم می‌دونه 

فقط نمیدونم‌چطور جرات کرده اومده خونه