2777
2789

سلام

بیشتر از ۳ ماهه که یک نفرو برای یک بار دیدم و دیگه از ذهنم بیرون نمیره.

چیکار کنم؟ احساس میکنم بی حس شدم از اون موقع...

♡ G‌od wants it ♡

زیاد جدی نگیر 

به اینا نگاه کنید:😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐اینام به شما نگاه میکنن نه؟ خیلی جالبه منم اولش باورم نمیشد😶😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونی پیداش کنی؟ منظورم فضای مجازی..بلاخره  از این طریق شاید بتونی صحبت کنی تکلیفت معلوم شه

پیداشون کردم. اما واقعا روم نمیشه. خیلی محترمن. و اینکه نمیدونم کار درستیه یا نه. ۱۵ سالم ازم بزرگترن...

♡ G‌od wants it ♡
شما ایشون رو کجا و در چه شرایطی دیدین؟

این متن تاپیک قبلیمه

بچه ها من تقریبا ۱۹ سالمه. رشته و جایگاه خانوادگی و اجتماعیم هم  خوبه. چند وقت پیش آقایی رو دیدم که بنظر متین و موجه میرسیدن. ایشون پزشک متخصص بودن. البته باید بگم اصلا شناختی ازشون نداشته و ندارم. فقط از یکی از دوستان شنیدم که مجردند.

نمیدونم چرا این اتفاق برای من افتاد. هرچی بررسی میکنم متوجه احساسم نمیشم. خیلی احساس عجیب و خاصیه.

درواقع اولین بار بود که این احساسو داشتم.( البته رفتار غیر عادی بروز ندادم که  متوجه بشن )

از وقتی این آقا رو دیدم نزدیک به ۳۰ روز میگذره. از اون روز واقعا تغییر کردم. اطرافیانم بهم میگن حالت خوب نیست یا حواست به جمع نیست. حتی حالت رفتاریم هم به کلی تغیر کرده. اون آقا که به احتمال زیاد اصلا من رو به خاطر ندارن. از طرفی این اختلاف ۱۵ سال هم عجیبه. اما برای من قابل هضمه، احساس بدی بهش ندارم. نمیدونم چرا از نوع صحبت و سوالات اون آقا احساس کردم ایشون هم به من علاقه دارن. البته شاید فقط صحبت هاشون بی منظور بود و من اینطور فکر کردم.

روش های زیادی رو امتحان کردم که از یاد ببرمش اما نشد. 

♡ G‌od wants it ♡
از طریق واسطه ای کسی که مورد اعتماد تون هست یه جوری پیشنهاد خواستگاری ایشون رو بگیرید 

آخه مشکل اینه که واسطه درستی نمیتونم پیدا کنم. جراتم ندارم به مامانم بگم. میدونم ناراحت میشه😮‍💨

♡ G‌od wants it ♡