2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش وقتی که ما یه نفر رو به خدا واگذار می‌کنیم، خدا یه کد رهگیری هم می‌داد ببینیم الان طرف تو چه ...

والا وضیعته کسی ک من واگذار کردم ک عالیه فقط من دارم نابود میشم ولی میدونم خدا ب بهترین شکل جواب میده

میشه بگی

کسی بود که تلاش میکرد برای به هم ریختن زندگیم بدون اینکه من بهش بدی کرده باشم

نه تنها به هدفش نرسید بلکه زندگیش داغون شد متاسفانه

انشالله خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه

میگن خدا جای حق نشسته قربونش برم کاش حق منو بگیره

خیلی دل منو اون آقا رو شکوند چون خیلی همو دوست داشتیم 

من هنوز بعد یکسال حالم خوب نشده و نتونستم کامل کنار بیام

حالا پسر عموم اصلا آدم احساسی نبود اما خیلی پول دوست بود

اون دخترم اندازه ی پول یه خونه ازش بالا کشیده خیلی براش شکست بدی بود 

با این وجود من راضی به بدبخت شدنش نبودم چون چه خوشبخت شه چه بدبخت از ما که گذشت و بهم نمیرسیم دیگه چه فرقی میکنه...

اره دقیقا هم همون چیزی ک ب من گفته بودن . یکیشون ب صاحب خونم گفته بود پای فلانی رو از خونت میبرم ی هفته بعد افتاد پای خودش شکست . و خیییلی مورد های دیگ البته اینا ب معنی این نیست ک من امامزاده ام . معنیش اینه ک هر خوبی و بدی تو این دنیا بی جواب نمی‌مونه. خداوند گفته اگ به اندازه پر کاهی بدی کنید جوابش رو میبینید. در کاه می‌دونی چقد سبکه ؟ حتی نیاز ب وزیدن باد نیست انقد سبکه ک تو هوا میمونه حالا تصور کن چقد وزنش ناچیزه امااااا به همون اندازه بدی هم تو این دنیا تقاص داره. 

بله دقيقا يه سال بعدش همشون تاون دادن

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

خیلی ها دلمو شکستن و هنوز تاوان ندادن و زندگی اشون خیلی هم خوبه ،ولی  اینکه بلایی سرشون بیاد چه فایده ای داره ؟اون روزها و اموال  و انرژی که ازمن گرفتن رو هیچ چیزی جبران نمیکنه جز اینکه اون روزها دوباره برگردن و من بتونم دوباره خوب زندگی کنم ،تموم جوانی ام رو گرفتن حالا  حتی اعلامیشون هم  بخوره روی دیوار،چه فایده ای برای من داره  حتی اندازه هزار تومن از اون پولی که از ما  خوردن  و اون اذیتهایی که تو جوانی شدم ،اینطوری جبران نمیشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

کسی بود که تلاش میکرد برای به هم ریختن زندگیم بدون اینکه من بهش بدی کرده باشم نه تنها به هدفش ...

چقد دلت پاک حتی برای زندگی کسی ک زندگیت میخواسته بهم بریزه تاسف میخوری..... انشاالله