2777
2789
عنوان

آیا در آوردن اسپلینت داخل بینی بعد از عمل درد دارد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 32836 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن اصلا درد نداره  من خودم جلو اینه ت خونه در آوردم🤣🤣🤫🤫 البته تجربه داشتم چون پزشکی میخوند ...

عزیزم ماشاالله به شما . منم اگه بخیه نشده بود خودم در می آوردم😂😂

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
عزیزم ماشاالله به شما . منم اگه بخیه نشده بود خودم در می آوردم😂😂

بخدا ببین بخیه هارو خودم جلو اینه کشیدم

گچ بینی رو برداشتم

تامپون هارو هم در آوردم 

اصلا نترس 

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
من چرا از عمل بینی میترسم 😮‍💨اسم عمل میشنوم کلا استرس میگیرم اشکم در میاد

عزیزم خود عمل هییچ دردی نداره تازه من جزو کسایی بودم که خیلی راحت به هوش اومدم و کبود هم اصلا نشدم . فقط یک مقدار ورم کردم

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
عزیزم خود عمل هییچ دردی نداره تازه من جزو کسایی بودم که خیلی راحت به هوش اومدم و کبود هم اصلا نشدم . ...

خداروشکر  مبارکت من کلا از هرعملی میترسم واس لابیا رفتم باز پشیمون واس بینی رفتم باز کنسل 

ی سزارین مجبور بودم اونم بیمارستان رو سرم گداشتم مثل بچه ها ی ریز اشک میریختمو و عر میزدم خانمایی بودن بعد ۴ زایمان میگفتن تو هیچکدوم نترسیدیم تو سر این یکی مارو حسابی استرسی کردی 😂

خداروشکر  مبارکت من کلا از هرعملی میترسم واس لابیا رفتم باز پشیمون واس بینی رفتم باز کنسل  ...

عزیزم😂 به هرحال روحیات و بدن هر فرد متفاوته، منم برا لیزر بدن رفتم ولی خوب نتونستم دردشو تحمل کنم اما بینی رو دلمو زدم به دریا

خدایا پشت و پناهم باش💕❤
عزیزم😂 به هرحال روحیات و بدن هر فرد متفاوته، منم برا لیزر بدن رفتم ولی خوب نتونستم دردشو تحمل کنم ا ...

اوه واس لیزر انقده وقت گرفتم نرفتم واس ریمو ابرو وقت گرفتم کلا ادم ترسویم جالبش اینه میندازم گردن شوهرم میگم تو نمیزاری برم 😂 اونم میگه تو بخوای کاری بکنی به من نگاه نمیکنی 

من امروز بخیه ها رو کشیدم و اسپلینت هم در آوردم خداروشکر خیلی خیلی راحت تر از اون چیزی بود که فکرشو میکردم امیدوارم کسایی که این نگرانی رو دارن پیام منو بخونن و الکی استرس نکشن

خدایا پشت و پناهم باش💕❤