عمل کردم و چون انحراف شدید داشتم از اسپیلینت داخلی استفاده شد به من گفته بودن هر 8 ساعت یه کپسول ک ضد عفونت هست بخورم من هر 6 ساعت خوردم چون بد زخمم.... کلا اسپیلینتا 8 روز داخل بینیم موند و بعد رفتم پیش دکتر در بیاره با بخیه ثابت نگهش میدارن ک تکون نخوره و تیغه بینی رو ثابت نگه داره تا توی مدت 5 روز جوش بخوره تیغه و صاف بمونه.. من چون انحرافم زیاد بود دراوردن اسپلینت ها با درد همراه بود اما دردش در حد یه نیشگون بود قابل تحمله...نگران نباشین... روزی ک میخواین برین در بیارین اسپیلینت ها رو هر دو سه ساعت یه بار حسابی شستشو بدین داخل بینی رو ک اطراف اسپیلینتا خیس بشه اگه ن اذیت میشین، دستمال کاغذی با الکل ببرید با خودتون با چسب بینی چون اسپلینت روی بینی یا همو گچ رو ک برمیداره بعدش باید رو بینی رو تمیز کنید از چربی تا چسب بزنه بعد چون نمیشه فشار آورد رو بینی خیلی معطل میشین الکل باشه سریع پاک میکنید و برای چسب زدن مجدد میرید داخل اتاق دکتر، بعد ک اومدیم خونه شستشو بینی ادامه بدین من چون داخل بینیم زخم بود حس میکردم اگر بشورم بدتر میشه از عفونت کردن هم میترسیدم چون تو مطب چند نفر قرص ها رو سر سری گرفته بودن و عفونت کرده بودن خلاصه شستشو ندادم شما بشورین حتما اگر ن مثل من خون مرده ها میچسبه به دیواره های داخلی و خشک میشه و مثل کنه میچسبه تا میاد پودر بشه بریزه حس بدی ایجاد میکنه..
قرص های ضد عفونت یا چرک خشک کن هاتونو خیلی جدی بگیرین...
اگ بعد ک اومدین خونه بازم داخل بینی بخیه داشتین دست نزنید بهشون اونا جذبیه و خودش جذب میشه...
قرص اناهیل براتون نوشته بچه ها این قرص رو وقتی میخورین باید یکم فعالیت کنید حالا تو روزای اول ک اصلا نمیشه مثلا راه برید اروم اروم تو خونه اب سیب هم فقط برا من جواب بود آب کرفس و آب هویج زیاد تاثیری نداشت ...فعالیت بدنی نداشته باشین کبودی رو نمیبره اصلا
پا مرغ بخرین کف پا رو ضربدری با چاقو باز کنید 4 ساعت بجوشه با یه پیاز بزرگ رنده شده بعد یه چیز مثل ژله جمع میشه اونو تقسیم بندی کنید تو هر وعده سوپ دو قاشق بریزید، ن مزه داره ن بو خیالتون راحت... یه جور بینی رو سفت میکنه خفنننن
هر چی بلد بودم گفتم انشالله به کارتون بیاد..