2777
2789
عنوان

ریاضی بلده کسی اموزش بده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 30 پست
من اصن بلد نیسم ک با فیلم اپارات هم نفهمیدم یک روز وقت دارم هعی

مگه میشه در طول سال چیکار میکردی خب  

به نظرم حداقل مباحث پیش نیاز مثل معادلات و غیره/ تابع و مثلثات رو بخون میتونی جواب بدی

یا مثلا اگه قسمت آمار و احتمالش برات آسونه ، اونو بخون و مباحث پیش نیاز به علاوه مثلثات 

کاربری دست دو نفره :)
تتمرینای کتاب و مو به مو توضیح میده خودتم به دور حل کن حله

اصن وقت نمیشه وقتی یکی بم توضیح میده بیشتر میفهمم تا فیلم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه در طول سال چیکار میکردی خب     به نظرم حداقل مباحث پیش نیاز مثل معادلات و غیره/ ...

خب مگم دلیل داشتم اگ هم درس نخون بودم همه ۲۰ نمی‌شدم جز این 

هعی

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
امیدوارم بهترین نمره رو بگیرید

اره صفر میگیرم یا ۲

برو کلاسینو سرچ کن  ببین دوره ای نداره؟

صفرم قطعی شده 

لیسانس ریاضی داره  کارش هم خوبه

خب معرفی کن دیه آجی کجاس اینجاس؟هزینش چی؟

میخوای شمارش بدم ؟

میشه بگی هزینه و اینکه کجاست و اینا؟