2777
2789
عنوان

ریاضی بلده کسی اموزش بده؟

163 بازدید | 30 پست

ریاضی دهم تجربی ی جور ک حداقل ۱۴ ۱۵ بگیرم چهارشنبه امتحانه و منم صفرصفرم ینی دلایل خودم دارم ک نتونسم طول سال بخونم 

همه امتحانا ۲۰ حتی فیزیک ولی ریاضی....بله بله ۴۰۰ ۵۰۰ کسی هس؟

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مباحث درسیتون چیه؟

خب برا من ک نخوندم نمدونم😂البته تقصیر من نیس من تا دهم همه نمرات ریاضیم ۲۰ بود کمتر از ۲۰ ندیدم دلیل دار

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد،تا که دست از سر ازردن ما بردارد تاپیک های درسی مربوط ب من نیست  کاربری دست دونفر بود💥
ریاضی دهم که آسونه چند تا فیلم آموزشی ببین برای قسمتایی که مشکل داری یا از این کلاسای آمادگی برای ام ...

من اصن بلد نیسم ک با فیلم اپارات هم نفهمیدم یک روز وقت دارم هعی

اونی که نوشتی چهارصد پونصد هزینه ایه که میخای بکنی؟ چه خبره؟ برو الا ببین جانم

خیلی وقت گیره

خب برا من ک نخوندم نمدونم😂البته تقصیر من نیس من تا دهم همه نمرات ریاضیم ۲۰ بود کمتر از ۲۰ ندیدم دلی ...

اخه وقتی نمیدونی منم نمیتونم کمکی کنم بهتره تو سایت هایی که تدریس مقطع شمارو دارن دنبال مدرس باشی امیدوارم نتیجه خوب بگیری ❤️

من میتونم یادتون بدم  اما قطعا فیلم آموزشی ببینی بهتره  یاد دادن من یا معلمی که کلی سابق ...

مننم همینطور می‌تونم یادت بدم ولی جزوه معلمتون و خود کتاب و بخونی خیلی بیشتر موثره 

البته خودم هم دوازدهم ام و نهایی دارم تا چهارشنبه نمیتونم برسونمت

من میتونم یادتون بدم  اما قطعا فیلم آموزشی ببینی بهتره  یاد دادن من یا معلمی که کلی سابق ...

هوف نمیفهممشون

اخه وقتی نمیدونی منم نمیتونم کمکی کنم بهتره تو سایت هایی که تدریس مقطع شمارو دارن دنبال مدرس باشی ام ...

الگو دنباله و مثلثات و توان های گویا و معادله نامتعادلی توابع وآمار وآمار احتمال و شمارش بدون شمردن