2777
2789
عنوان

مشکلت با من چیه داداش 😐

365 بازدید | 30 پست

@نی_نی_یار_پنج  

میشه بگی دلیل تعلیق شدن کاربریم ( @چیپس_سرکه ) چی بود ؟؟؟ 

شبش تو سایت بودم صبح اومدم دیدم تعلیق شدم 😐 

واقعا فازتون چیه ؟ 

نشستین هی دکمه تعلیقی اینو اونو میزنین 

به جای اینکارا یه فکری به حال سایتتون بکنین که یه ساله نمیشه یه عکس گذاشت نمیشه چتارو باز کرد 😐 

ممنون میشم پاسخگو باشین

چند نفرتون این نی نی یارو تگ کنه 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️‍🩹.          

https://www.ninisite.com/user/d183dbfb-a299-4d2a-ad01-6de9a78927e6/نی_نی_یار_پنج

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آی بده وقتی می ترکونت

تا حالا پنج تا کاربریمو ترکوندن 😐 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تا حالا پنج تا کاربریمو ترکوندن 😐 

سلام خب جرا رعایت نمی کنید؟ الان چک کردم دیدم دلیل لغوتون چیه تازه همون جا هم گفتین تو همین تاپیکها ترکیدین چرا شرکت میکنین؟ تاپیک سیاسی ممنوعه شرکت تو تاپیک سیاسی ممنوعه

بعد یک سری کلمات هستن که بستیم وقتی میخوایین این کلمات رو بنویسین میگه غیرمجاز بعد شما بازم این کلماتو جدا میکنین می نویسید؟ چرا؟ نمیدونین غیرمجاز رو نباید بنویسین؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

سلام خب جرا رعایت نمی کنید؟ الان چک کردم دیدم دلیل لغوتون چیه تازه همون جا هم گفتین تو همین تاپیکها ...

یعنی هرکی تو اون تاپیک بود تعلیق شد ؟ 😐 پس چرا همشون هستن  ؟ 

فقط واسه اینکه گفتم تو تاپیک سیاسی ترکیدم باید دوباره تعلیق شم ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام خب جرا رعایت نمی کنید؟ الان چک کردم دیدم دلیل لغوتون چیه تازه همون جا هم گفتین تو همین تاپیکها ...

@نی_نی_یار_پنج  

الان معذرت خواهی کنم کاربری رو بر میگردونین ؟ 😩 

قول میدم دیگه تاپیک سیاسی دیدم فرار کنم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40
@نی_نی_یار_پنج     الان معذرت خواهی کنم کاربری رو بر میگردونین ؟ 😩  قول میدم دیگه ...

بدبختی من دیشب تاپیک سیاسی نزدم و هیچ بی احترامی هم به هیچ کسی نکردم نی نی یار شب قفلش کرد چون یه کاربر گرفت روی من بعد برگشت گفت قفل میکنی یا بدمت دست نی نی یار😐😂

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند                                                 
@نی_نی_یار_پنج     الان معذرت خواهی کنم کاربری رو بر میگردونین ؟ 😩  قول میدم دیگه ...

واسه اون کلمه ای که بسته بودیم و شما نوشتین تعلیق شدین یه موقع می بینین کاربر نمیدونه بهشون تذکر میدیم ولی وقتی شما میخوایین این کلمه رو بنویسین میگه غیرمجاز خودش تذکر هست مثل کلمه ساندیـس خور که ممنوعه و بگین لغو میشین

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

بدبختی من دیشب تاپیک سیاسی نزدم و هیچ بی احترامی هم به هیچ کسی نکردم نی نی یار شب قفلش کرد چون یه کا ...

😩😩 کاربرییییمو میخام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واسه اون کلمه ای که بسته بودیم و شما نوشتین تعلیق شدین یه موقع می بینین کاربر نمیدونه بهشون تذکر مید ...

هیچ راهی نداره که برش گردونین ؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😩😩 کاربرییییمو میخام

غر نزن مردم همینم ندارن تاپیکای سیاسی هم رفتی سوسکی و زیر پوستی حرف بزن این همه تو نی نی سایت بودی هنوز نفهمیدی باید اینجور جاها رمزی حرف زد😂

بعدشم قدمت این کاربری زیاده بهتره واسه سال ۹۹

آدمک اخر دنیاست بخندآدمک مرگ همینجاست بخند