2777
2789
عنوان

مامانم میگه همه چی مال داداشتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 29 پست
مامانم میگه من داماد ارث نمیدم ،بهتون جهاز دادم ،در صورتی که یه جهاز معمولی رو به پایین به ما داد&nb ...

به این چیزا اهمیت نده عزیزم وقتی عروس نیومد حتی یه لیوان آب بده دستش قدر دختراشو میدونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم میگه من داماد ارث نمیدم ،بهتون جهاز دادم ،در صورتی که یه جهاز معمولی رو به پایین به ما داد&nb ...

بگو به داماد نمیدی  به عروسم نده به دخترت میدی فرزندتم منم فقط جنسیتم با پسرت فرق داره 

همیشه میگه خدا به پسر برکت بده ،بخدا همه کارشون رو ما میکنیم حتی تمیز کردن خونه  

خب اشتباه میکنی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

پس ولشون کنید و دیگه سمتشون نرید

بذارید زن داداشتون وقتی پیر شدن درخدمتشون باشه

وظیفه شما نیست دیگه

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

همیشه میگه خدا به پسر برکت بده ،بخدا همه کارشون رو ما میکنیم حتی تمیز کردن خونه  

خب یه بار دیگه که گفت بگو پس مامان کاری داشتین یا هرچی لطف کن به پسرت زنگ بزن حداقل ارزش دادن ارثتونو داشته باشه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
خب چرا کاراشو میکنین و خونش میرین؟چرا قطع رابطه نمیکنین؟

بخدا از ترسمون هیچی به روشون نمیاریم ،چند روز پیش میگفت همه رو به اسمش می کنیم تا نتونین بعدا نا بگیرین ،بخدا دام میگیره

خب یه بار دیگه که گفت بگو پس مامان کاری داشتین یا هرچی لطف کن به پسرت زنگ بزن حداقل ارزش دادن ارثتون ...

پسرش هنوز پیششه ۱۴ سالشه ،فقط به اون میرسن خودشون هیچی نمیخورن میدن به اون همه چیو

[QUOTE=294405389]پسرش هنوز پیششه ۱۴ سالشه ،فقط به اون میرسن خودشون هیچی نمیخورن میدن به اون همه چیو[/QUO

یه مدت نرین و رفتو امدوکم کنین ، اگرگفتن چرا نمیاین بگین فکر کردیم راضی نیستین و بگین کم بیادغذا برا پسرتون هی مستقیم و غیرمستقیم میگین 

خودتون خوش باشین با پسرتون ، ببین تا به زبون نیاری که نمیفهمن دلگیری 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
نترس قطع رابطه کن بگو همرو بده ب پسرت...مطمئن باش داراییشو نمیده دست عروس حتی اگرم انقد ساده باشه که ...

بخدا میده چی فکر میکنین شما ،ما ها از ترسمون هیچی نمیگیم ،همینجوری طلبکارن فقط