2777
2789
عنوان

چطوری نمازمو شروع کنم🥺

648 بازدید | 82 پست

خانوما لطفاً خواهشاً کمکم کنید نمازمو درست و سر وقت بخونم

یه دختر 15 سالم ماه رمضون میشه نماز روزه میگیرم کامل تا آخر مال رمضون قرآن هم میخونم بعضی وقتا ولی من مشکلم نمازه یهو میخونم ادامه میدم بعد تنبلیم میشه بخونم ول میکنم چیکار کنم به نظرتون🥺🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قانون نامه شهید علمدار و ببین امیدوارم تاثیر بزاره اما سعی کن روز نماز صبحت تمرکز کنی منم مثل تو بودم نماز صبح خیلی تاثیررر دارهه

*دانشجو.علوم ورزشی 🤗خوشحال میشم به وبلاگم سربزنید* به نظر همدیگه احترام بزاریم قرار نیست چون هم نظر نیستیم دشمن هم باشیم که🤌🏼🚶🏻‍♀️ به دست میاری، بهتر از چیزهایی که از دست دادی، اندکی صبر.!🤍🌱میشه منو مهمون یه صلوات کنید؟😍💋 هرگز این و یادت نره!ما قرار نیست بهتر از کسی باشیم فقط باید بهتر از خود قبلیمون باشیم زندگی هیچوقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو یه روزی بلاخره روپوش پزشکیوو تنم میکنمم من مطمئنم🩺

اذان داد سری  وضو بگیر

قبل اذانـ  کاریو شروع نکن ک باعث شه نتونی نمازتو سروقت بخونی

ذکر لاحول و لاقوة.ــــ  خوبه برااات شیطان ازت دور میشه روز ۱۴بار یگووو

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
منم ماه رمضان دوست دارم ولی با نماز مشکل دارم

چه مشکلی.... روزی ده دیقه وقت میخواد تو دو دنیا راحتی

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

هروقت یاد خدا افتادی پاشو وضو بگیر ی ایه بخون

اصلا نمیدونم توی وضو چ حکمتی هست ک ادم میگیره سریع پامیشه برا نماز؛ سبک سبک

اما وقتی میخام برم نماز و زورم میاد وصو بگیرم میبینم نماز ظهرم رفته ۲ساعت بعد

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻