2777
2789
عنوان

چطوری نمازمو شروع کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 82 پست
حتنا حتما کتاب چگونه یک نماز خوب بخوانیم از استاد پناهیان رو بخون

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

برای امضات 

میدونه نمیدونم چرا  با خودم میگم وقتی این همه راه هست برای سپاسگذاری چرا نماز ؟؟

عزیزم چون خدا این رو تعیین کرده...گفته که به این شکل ازم قدر دانی کنین

ما خودمون هم دیدی به دیگران میگیم اگه دوسم داری فلان کارو بکن یا اونجور که من میگم بهم ثابت کن که دوسم داری...

الا اهل عالم پیامم بگیر.شدم از ازل من ولایت پذیر.ولی ام به دوران ندارد نظیر.بگویم به عشق حسینم اسیر.امیری حسین و نعم الامیر💚قله زیر قدم ماست🇵🇸🇮🇷بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر میشوند...گوشه گوشه ی این سرزمین لاله زاره🌷 ای قدس به تو از جان سلام🇵🇸نَصْرُ مِنْ الله وَ فَتْحٌ قَريب🇵🇸حُبُّ الْحُسِينْ يَجْمَعُنا💚ما ملت شهادتیم...ما ملت امام حسینیم...هر کسی پیر شود از بر و رو می افتد،پیر میخانه ی ما اشرف مخلوقات است...سالها گریه به تو جرم تلقی میشد،روضه ی هر شب ما برکت روح الله است...💚امید غریبان تنها کجایی؟!دیشب به سرم باز هوای دگر افتاد/در خواب مرا سوی خراسان گذر افتاد/چشمم به ضریح شه والا گوهر افتاد/این شعر همان لحظه مرا در نظر افتاد/با آل علی هر که در افتاد ور افتاد... یه جا خدا در نهایت همدردی میگه:"و لَقَد نَعلَمُ اَنَکَ یَضیغُ صَدرُکَ بِما یَقولونَ" و ما میدانیم سینه ات تنگ میشود از آنچه میگویند...یعنی فکر کن اون لحظه ای هم که دلت از همه ی آدما میگیره خدا حسش میکنه...و به هنگام دلتنگی به آسمان نگاه کن،ما نگاه های تو را به طرف آسمان میبینیم...بقره/۱۴۴..."اَنا عِندَ قُلوب اَلمُنکَسِرَة"من نزد قلب های شکسته ام...به مو میرسه،اما پاره نمیشه،چون خدا هست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر روز قران بخون حتی چند ایه یا یه صفحه با معنی  ، دوستی با قران کمکت میکنه 

نماز شب بخون خیلی کمک میکنه ، اصلا خود بخود از گناه دور میشی ، نماز نخوندن هم گناهه ، اصلا خودت حواست جمع میشه 

بعدشم بعداز هر نمازت از خدا بخواه کمکت کنه 

برنامه اذان گو باصبا نصب کن ، تنظیم کن به شهر خودت اذان که کفت حتی اگه تنبلیت میاد پاشو وضو بگیر ، وضو بگیری دیگه خودت میری نماز میخونی 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  اللهم ...

ممنونم خانومی!💋🌺🌹

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀
اذان داد سری  وضو بگیر قبل اذانـ  کاریو شروع نکن ک باعث شه نتونی نمازتو سروقت بخونی ذکر ...

خیلی خیلی ممنون البته این ذکرم یادمه که گفتم می‌نویسم داخل دفتر بعد هر وقت که ذکر گفتم علامت میزنم فراموش نکنم

دنبالش هستم کلی فکر میکنم با خودم عذاب وجدان میگیرم ک چرا نمی‌خونم🥺

یکسری پادکست هست که میتونه بهتون کمک کنه ، چند مدت پیش به یکی دیگه از دوستان معرفی کرده بودم ظاهرا به درد بخور بودن ، اگر خواستید معرفی کنم

موبایل رو تنظیم کن اذان بگه ، سریع اول وقت وضو بگیر و نماز رو بخون وگرنه شیطون تا آخر وقت اذیتت میکن ...

واقعا خیلی دوست دارم نماز بخونم انگار یکی جلوم میگیره میترسم از اخرتم به فکر خودم هستم ولی باز اینجوری میشم و ادامه نمیدهم🥺