2821
2789
عنوان

مشکلات من و شوهرم

324 بازدید | 17 پست

سلام دوستان

قراره امروز راجب مشکلات زندگیم که اصلی ترینش دخالت و بی فکری خانواده شوهرمه زندگی کنیم و قراره روز بعدش با شوهرم صحبت کنه مشاور

شنیدم خیلی از مشاور ها وقتی خانم ها پیششون از مشکلات میگن میگن که خانم حساسه و باید خودشو اصلاح کنه

نکنه این مشاورم اینو بگه و شوهرم پرو تر بشه

چطور با مشاور صحبت کنم که حق بهم بده

بخدا واقعا توی این زندگی خیلی دارم عذاب میکشم

من با هزارتا امید ازدواج کردم 😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلت چیه

چ دخالتهاییی

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بعد من تاپیک می زنم بعضی مادر ها سمی هستن

می ریزن سرم که ما بچه بزرگ کنیم بعد بزاریم بره؟ 

انشالله مشکلت حل بشه عزیزم

اگر می‌خواهید شاد زندگی کنید، زندگی را به یک هدف گره بزنید، نه به آدم‌ها و اشیا💪🤗 لطفا توی تاپیک های دعا و صلوات تگم کنید مهربونا ❤️

عزیز دلم من یه چیزی میگم اما شاید خوشت نیاد خودت اجازه دادی دخالت کنن 

گلم دوره های زندگی سالم سوده هروی بگیر توی گوگل سرچ کن اینستاش بیا دستاورد ها گوش کن از هزارتا مشاور عالی تر تو باید کار عمقی روی خودت بکنی 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
مشکلت چیه چ دخالتهاییی

اول اینکه اینجا رسمه عروسی خانواده پسر بگیرن و جهیزیه رو خانواده دختر بخرن ،ما جهیزیه کامل گرفتیم ولی اونا به روی مبارکشون بعد از یکسال عقد نیاوردن برایی عروسی 

آخرشم شوهرم خودش مجبور شد ۳۰۰ملیون قرض کنه برای رهن خونه و یه عروسی معمولی

خیلی پر توقع هستن و تمام کاراشون شوهرم انجام میده ولی به شوخی شوخی کلی به شوهرم توهین میکنن

حالا اینا مهم نیست فقط خواستم شخصیتشون بشناسید

اصل موضوع اینه هرکاری منو شوهرم بخایم انجام بدیم و بفهمم جلوی شوهرم میگیرن ،هرکارییییی مگر اینکه به نفع خودشون باشه

خیلی خودخواهن و بی ملاحظه ،مادر خیلی فضولی هم داره که توی همه چی سرک میکشه و حتی زن داداش هاش از دستش دیوانه شدن

و شوهرم هم هرچی گلایه میکنم میگه سو تفاهم 😐

دارم دیونه میشم

دو ماه دیگه عروسیمه

میشه ی کوچولو بگی چطوری دخالت میکنن یمی چیکار میکنن 

نوشتم 

اینقدر زیاده نمیدونم از کجا بگم

نمونه اش اینکه شوهرم یه موقعیت شغلی خوب داشت که خیلی پیشرفت میکردیم اما نزاشتن بره ،چون دیگه نمیتونه بهشون رسیدگی کنه،حالا سنشون هم زیاد نیست ها

هم خونه هم ماشین و هم حقوق بازنشستگی دارن

اول اینکه اینجا رسمه عروسی خانواده پسر بگیرن و جهیزیه رو خانواده دختر بخرن ،ما جهیزیه کامل گرفتیم ول ...

فقط بگم بعد عروسی کاملا دیونه پیشی.مگراینک قطع رابطه کنی نبینیشون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

نوشتم  اینقدر زیاده نمیدونم از کجا بگم نمونه اش اینکه شوهرم یه موقعیت شغلی خوب داشت که خیل ...

دیگ شوهرت خودش باید عاقل باشه کاری ک ب نفعشه رو انجام بده.مگ بچه ک نزارن بره

فقط بگم بعد عروسی کاملا دیونه پیشی.مگراینک قطع رابطه کنی نبینیشون

کاملا میدونم

ولی شوهر نادونم یه چیزی یاد گرفته که احترام پدر و مادر در هر شرایطی

عمرا بتونه قطع رابطه بکنه

هرچی هم بهش میگم آقا خدا برای ننه ات نگهت داره هرجور دوست داری زندگی کن،هیچی ازت نمیخام فقط بیا بریم جداشیم هم من راحت شم و هم تو،حرف توی کله اش نمیره

دیگ شوهرت خودش باید عاقل باشه کاری ک ب نفعشه رو انجام بده.مگ بچه ک نزارن بره

متاسفانه خیلی بیش از اندازه خانواده دوسته

البته خانواده خودش رو نه من

2825
2823
2791
2779
2792