خودت چندی گلم؟وزنش چقدره؟ عزیزم به خاطر این موضوع خیلی حساسم نمیدونم چکار کنم اصلا زندگیم بهم ریخته ...
من همقدشمدوسه سانت بلندترم.نمیدونم من زیاد اهمیت نمیدم اما دقت کردم شلوار پارچه ای مشکی پاهاشو کشیده تر نشون میده.زیاد درگیرجزئیات نشو اذیت میشی زندگی مشترک بالاپایین زیاد داره درحدی که تناسب اندام شوهر توش گم میشه
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
خودت خوشگلی؟ وزن همسرتون چنده؟ راهنمایی میکنی منا چون خیلی درگیر این مساله هستم
معمولیم اونم معمولیه.بنظرم زیاد پا پیچ تیپ واندامش نشو مرد هر چی بدتیپتر باشه کمتر دخترا میرن سمتش.شوهرم ماه قبل شلوار طوسی مشکی چهار خونه با پیراهن کرم قهوه ای چهار خونه میپوشید ریششم دو هفته یبار اصلاح میکنه اصلا اهمیت نمیدم میگم بهتر که زشت باشه کسی رغبت نکنه نگاش کنه🤣
آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
وزنش چنده؟ شوهر خواهرم خیلی خوشگله همش شوهرم را با اون مقایسه میکنم و اذیتم
وزنش۸۰خوب مگه خودت انتخاب نکردی عزیزم؟