2777
2789

خانوما تروخدا اگه راهنمایی بلدید کمکم کنید ممنون   

من بارداری دوممه ، سر زایمان اولم مادرشوهرم و خاله ی شوهرم خیلی اذیتم کردن و مدام ازم ایراد گرفتن و جلوی شوهرم تحقیرم کردن ، مرتب وقتی شوهرم تنها گیر میاوردن بد منا بهش میگفتن (بعدها خود شوهرم اعتراف کرد ) یعنی به حدی تو زندگیم و بچه داریم منا اذیت کردن که کارم به قرص اعصاب کشید و از شدت حرص شیرم خشک شد و دخترم از شیر مادر محروم شد   یا مثلا اصلا ملاحظه ی ساعت را نمیکردن خالش ساعت ۲ ظهر میومد خونمون وقتی که ما می‌خواستیم استراحت کنیم   یا مادرشوهرم آخر شب من حسابی از بچه داری خسته بودم و بچه خوابیده بود و میخواستم بخوابم ساعت ۱۲ شب میومد خونمون تا ۴ صبح میموند،  و من اصلا خواب شب نداشتم از اون طرف ۷ صبح مهمونا میومدن دیدنی بچم و داغون میشدم ، البته مادرمم بود و اون بنده خدا هن پا به پای من اذیت میشد از این همه بی فرهنگی ....برای همین الان همش میترسم نکنه بعد زایمان دوباره آزار و اذیتاشونا شروع کنن ، به قرآن تن و بدنم همش میلرزه....بنظرتون چیکار کنم که دیگه به خودشون اجازه ی این کارا را ندن ؟؟؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

خاله رو ببین چ پرو

گوشی تو سایلنت کن 

ایفن هم بکش 

ب همسرت هم بگو من میرم استراحت کنم خیلی خسته ام

خودش میمونه و خانوادش

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ظهر ها و شب ها یه تایمی که میخوای استراحت کنی در و بنند و باز نکن به شوهرتم بگو که وقتی استراحت نکنم حالم بد میشه هم برا خودم هم برا بچه بده به مادرت و خالت بگو که تایمی بیان که من بتونم پذیرای کنم 

برو خونه مامانت بعد زایمان یه مدتی اونجا بمون، بعدشم خیلی راحت حرفتو بزن بگو دوس ندارم کسی تو کارام و زندگیم دخالت کنه، بچه ی خودمه هر جور دوست داشته باشم بزرگش میکنم 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
درو باز نکن رو خالش ب شوهرتم بگو ب مامانش گوشزد کنه فقط شوهرت میتونه جلوشونو بگیره

اخه من با مادر شوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنم و هروقت میاد خونمون خواهرشم میاره ....چجوری راش ندم 

خدا خیرش نده

خاله رو ببین چ پرو گوشی تو سایلنت کن  ایفن هم بکش  ب همسرت هم بگو من میرم استراحت کنم خ ...

شوهرمم اونقدر بالغ نشده متاسفانه ...اینجور مواقع جا اینکه درکم کنه بدتر باهام بد رفتاری میکنه ....به شدت خانواده ی بی فرهنگی هستن 

برو خونه مامانت بعد زایمان یه مدتی اونجا بمون، بعدشم خیلی راحت حرفتو بزن بگو دوس ندارم کسی تو کارام ...

اتفاقا تصمیم دارن اینبار اگه حرف زدن همونجا جوابشونا بدم 

بخدا سختی بچه داری و سزارین یه طرف آزار و اذیت این دوتا خواهر خیر ندیده یه طرف

اخه من با مادر شوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنم و هروقت میاد خونمون خواهرشم میاره ....چجوری راش ندم&n ...

سعی کن بری خونه مامانت

اگه نتونستی با شوهرت هماهنگ باش 

اونو بنداز جلو

یک عدد اردیبهشتی جیگر😆😆
ظهر ها و شب ها یه تایمی که میخوای استراحت کنی در و بنند و باز نکن به شوهرتم بگو که وقتی استراحت نکنم ...

کاش شوهرم قبول کنه و بگه ....البته بعید میدونم بگه

اتفاقا تصمیم دارن اینبار اگه حرف زدن همونجا جوابشونا بدم  بخدا سختی بچه داری و سزارین یه طرف آ ...

بهترین کارو انجام میدی، یه بار برای همیشه رک حرفتو بزن و راحت شو 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼
کاش شوهرم قبول کنه و بگه ....البته بعید میدونم بگه

اگه شوهرت نگفت یبار که بد موقع امد بگو خیلی حالم بده ببخشید باید برم تو اتاق استراحت کنم که سر صدا هم نباشه شاید دیکه نیان 

سعی کن بری خونه مامانت اگه نتونستی با شوهرت هماهنگ باش  اونو بنداز جلو

درست میکی باید همینکار را بکنم ...اما متاسفانه اینا خیلی عقده ای هستن شوهرم حتی اگه بهشون گوشزد کنه ، حتی اگه خودم بگم اینا گوش نمیدم و انقدر به کاراشون ادامه میدن تا یه دعوا راه بندازن 

دقیقا مثل زایمان قبلم 

بهترین کارو انجام میدی، یه بار برای همیشه رک حرفتو بزن و راحت شو

آره بخدا دفعه ی قبل انقدر سکوت کردم ولی نتیجه نداشت تازه پررو تر شدن 

اگه شوهرت نگفت یبار که بد موقع امد بگو خیلی حالم بده ببخشید باید برم تو اتاق استراحت کنم که سر صدا ه ...

درسته شاید همین کار را کردم ...با آدمی که فرهنگ نداره و بی ملاحظه هست باید همین جور برخورد کنی ...چون واقعا نمیفهمه