2777
2789
عنوان

بخاطر اذیت های اطرافیان ترس بعد زایمان دارم 😥🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 29 پست

شب ها یا وقتای که با شوهرت تنهایی  همش با ارامش از خودت تعریف کن بگو خوءشگلم با اینکه دوتا شکم زاییدم بازم خوش هیکلم و کلی تعریف دیگه بگو اگه من انقدر خندونم بخاطر وجود توعه شوهرتم ببر بالا این حرفارو با ارامش بزن چند بار تکرار کنی باور میکنه حتی اگر اینطور نباشه مردا به چیزی که میشنون بیشتر پایبندن 

آره بخدا دفعه ی قبل انقدر سکوت کردم ولی نتیجه نداشت تازه پررو تر شدن 

دقیقا، وقتی سکوت میکنید بیشتر به خودشون اجازه ی دخالت میدن 

سر بچه ی اولم یه بنده خدایی پیله کرده بود ک بچه حتما باید قنداق بشه، منم دوست نداشتم، بهشون گفته بودم دوس ندارم، یبار خواب بودم بیدار شدم دیدم بچمو قنداق کردن، همونجا بازش کردم انداختم سطل زباله، گفتم دفه ی آخری بود که تو بچه داری من دخالت میکنید، همون شد، دیگه کسی دخالت نکرد 

میشه برای سلامتی امام زمان یه صلوات بفرستی 🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا، وقتی سکوت میکنید بیشتر به خودشون اجازه ی دخالت میدن  سر بچه ی اولم یه بنده خدایی پیله ک ...

افرین بخدا کارت احسنت داشته ، خوب کردی 

با این آدم های فضول بی فرهنگ باید همینجور رفتار کرد 

من احمق انقدر سکوت کردم و هیچی نگفتم که میومدن خونم با اون شکم بخیه براشون غذا میپختم پذیرایی میکردم ...از اونطرف میرفتن پشت سرم بدگویی میکردن ...نمک میخوردن نمک دون میشکستن 

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

خیر ندیده ها کاری در حقم کردن الان بجای اینکه ذوق بدنیا اومدن بچه را داشته باشم ، از رفتار اون دوتا خواهر ترس کل وجودما گرفته ...بخدا قسم دیشب از فکر و خیال تا ۳ بیدار بودم . خدا ازشون نگذره 

خیر ندیده ها کاری در حقم کردن الان بجای اینکه ذوق بدنیا اومدن بچه را داشته باشم ، از رفتار اون دوتا ...

اینا به خاطر بهم خوردن هورموناته 

اگر اضطراب داری برو خونه مامانت نمون خونتون تا ۲۰ روز 

ولی مادر شوهر وقتی میاد خونت یعنی تو فکره فقط بلد نیستن چطور باید عمل کنن

مطمئن باش بچع دوم فرق داره  منم بچه خیلی اذیت شدم  ولی برای دومی هم من آروم بودم هم اون ...

گلم یعنی برای دومی اطرافیان کمتر اذیتت کردن ؟

خدا از دهنت بشنوه ، انشالله همین طور باشه 

سر اولی خیلی فشار عصبی روم بود و شیرم خشک شد   

اینا به خاطر بهم خوردن هورموناته  اگر اضطراب داری برو خونه مامانت نمون خونتون تا ۲۰ روز  ...

حرفت درسته گلم اما مادرشوهرم حقیقتا خیلی بی درک اصلا ملاحظه نمیکنه ، تازه همین مادرشوهرم با خواهرش دست به یکی کردن خون منا تو شیشه کردن   

حرفت درسته گلم اما مادرشوهرم حقیقتا خیلی بی درک اصلا ملاحظه نمیکنه ، تازه همین مادرشوهرم با خواهرش د ...

زن تازه زایمان کرده خیلی حساسه باید مواظبش بود اونا هم نمیدونن چه کار میکنن تا جای طرف نباشن 

به روزهای خوب فکر کن بیخیال

زن تازه زایمان کرده خیلی حساسه باید مواظبش بود اونا هم نمیدونن چه کار میکنن تا جای طرف نباشن  ...

دقیقا گلم 

بجای این که حواسشون باشه ، مدام ازم ایراد میگیرن تحقیر میکنن منا با شوهرم دعوا میندازن ...فکر کنم از عمد اینجوری میکنن که من افسردگی بگیرم .

ممنون از وقتی که گذاشتی حرفامو شنیدی عزیزم