2821
2789
عنوان

ابروهاممم

67 بازدید | 13 پست

بچه ها من احساس میکنم ابروهام یکم کمتر شدن و ب روایتی یکم ریختن احساس میکنم قبلا پر تر بودن میشه راهنمایی کنید بگید دقیقا باید چیکار کنم 

من یک آرمی هستم🥲💜 BTS&Army forever ..................  او نمیدانست؛اما تمام من بود..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روغن بادام تلخ رو با براش ابرو بزن  ژل هم تو بازار زیاده بهترینشو بگیر بزن به ابرهات صبحا و شب ...

مرسیی

من یک آرمی هستم🥲💜 BTS&Army forever ..................  او نمیدانست؛اما تمام من بود..
یعنی عوارض نداره و درست میشه مث قبل؟

نه بابا چه عوارضی روغن رو که با پنبه و دست نزنی به ابروت  حتما با براش ابرو بزن وگرنه اطراف چشت جوش میزنه میتونی از عطاری بگیری من خودم امتحان کردم

نه بابا چه عوارضی روغن رو که با پنبه و دست نزنی به ابروت  حتما با براش ابرو بزن وگرنه اطراف چشت ...

عه واقعا مرسی

همه اینا رو با هم نزنیا فقط یکیش رو انتخاب کن 😅 بهترین روغنا واسه ابرو آرگان و کرچک و بادام تلخه

🤣🤣 

اره باید برم بازار حتما بخرم