2777
2789
عنوان

کیا با وجود بچه ادامه تحصیل دادن

563 بازدید | 42 پست

مامانا خیلی دلم می خواد درسم رو ادامه بدم بچه‌ام سه ماهش حتی وقت یه کتاب خوندم ندارم یعنی چند ماهگیش می تونم برم سراغ درس شما چجوری موفق شدید 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲
والا ما ی فامیل داریم بچش و میزاره خونه مادر و خواهرو اینا می‌ره دانشگاه ولی بنظر من مسخرس همه تحملش ...

اینا دیگه چ خانواده این

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی تو فکرمه.قصد جدی دارم امسال شروع کنم پسرم دوسال و نیمشه.اتفاقا وقتی کوچیکتر باشن بهتره چون بیشتر وقتو تو خوابن.میتونی اموزش از راه دور رو انتخاب کنی 

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
والا ما ی فامیل داریم بچش و میزاره خونه مادر و خواهرو اینا می‌ره دانشگاه ولی بنظر من مسخرس همه تحملش ...

درسته اخه من شاغلم هستم ولی دوست دارم برای فوق بخونم 

میشه برای سلامتی دخمل نازم  یه صلوات بفرستید 🌺🥺همه چیز را مدیون حضرت علی اصغر شش ماه امام حسینم😭خداااااا شکرت بابت همه چیز ،خیلی دوست دارم  🤲

پیام نور برو غیرحضوری بردار درساتو

موقع امتحاناتت هم بچه رو روزانه چندساعت به کسی بسپر درس بخون

مادر من ۳۰ وخورده ای سال پیش همینطوری روانشناس شد

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
منم خیلی تو فکرمه.قصد جدی دارم امسال شروع کنم پسرم دوسال و نیمشه.اتفاقا وقتی کوچیکتر باشن بهتره چون ...

بچه ای من زیاد نمی خوابه برای فوقم اموزش از راه‌دور هست 

حامله بودم شروع کردم برا ارشد خوندن و وقتی سه ماهه شده بود بچه ازمون دادم و رتبم شد بیست و یک 

سر دومی هم ۴۰ روزه بود که شروع کردم برا ازمون استخدامی خوندن و قبول شدم 

کلا ربطی به بچه نداره اگر پشتکار داشتی و از خواب و خوراکت زدی قبول میشی اگر دنبال بهانه باشی نه همیشه یه بهانه هست یه روز بچه 

یه روز دعوا با شوهر 

یه روز مریضی و...

تازه من شاغلم بودم

چطوربابچه میری سرکار؟میشه بگی؟

تازه میخوای درس هم بخونی؟؟؟؟؟

کار درس بچه

والا زن تویی من اداتو درمیارم

زنی را می شناسم من*که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن؛درون آشپزخانه*که می گوید پشیمان است*چرا دل را به او بسته؛کجا او لایق آنست؟*و با خودزیر لب گوید:گریزانم از این خانه*ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم راپس از من می زند شانه؟!* زنی را می شناسم من که نای رفتنش رفته*قدم هایش همه خسته*دلش در زیر پاهایش*زند فریاد:دگر بسه!"جهنم من شوهرم و خانواده شن! من جهنمو توی این دنیا تجربه کردم"بی صبرانه منتظر اون روزی هستم که تک تک بابت دونه به دونه بدی هاشون تقاص بدن... میگن دعای نی نی سایتیا گیراست ومن اینو به چشم دیدم؛دعاکنید هرچه زودتر شاغل بشم وخونه دار بشم و بتونه دخترمو بیارم کنارخودم و بادخترم یه زندگی آروم رو تجربه کنیم؛من سنی ندارم این همه درد واسه من وبچه م زیادیه!خدایا دخترم وآینده مونو به دستای پرقدرت تو می سپارم؛زندگی وآینده ای پر از آرامش و خوشبختی برامون رقم بزن....دلم برای خود سابقم خیلی تنگ شده....چه زود دیر شد....

استاد خودم 

دخترش ۷ پسرش ا بوده انگار 

ی دوستی هم بود الان دکترای ی رشته ای رو داره اون موقع ک من یادمه دخترش سوم راهنمایی بود پسرش پنجم 

بازم دوست خواهرم دو تا پسر بزرگ دانشجو داشت اومده بود خواهرم می گفت خ درسشم خوب بود اونم تا دکترا انگار رفت

پیام نور برو غیرحضوری بردار درساتو موقع امتحاناتت هم بچه رو روزانه چندساعت به کسی بسپر درس بخون ما ...

جدی چه خوب 

اخه ماجرای من یکی دوتا نیست معلم هستم ولی خب عاشق در س خوندم هستم مامانم قبول کرده بچه ام رو تایمی که میرم سرکار قبول کنه نمیدونم بااین شرایط می تونم فوقم بخونم یا نه 

چطورباوجودبچه کوچیک میری سرکار؟میشه بگی؟

فعلا مرخصی زایمانم تا اذر بعدش باید برم سرکار 

۲۰ سالگی پسرم به دنیا اومد نزدیک ۱۵ ماهش شد شروع کردم به ادامه تحصیل برای گرفتن فوق دیپلم ۲ سال پیش تموم شد 

با افتخار گــیلکم❤️اصالتم‌ را میرزا کوچک خان جنگلی، پروفسور سمیعی ، محمد نامجو ، دکتر آذر اندامی و.. فریاد میزنند 🌿 زنده باد ایرانم💚🤍❤️ما گیلکا یه ضرب المثل داریم ننم اَنَ دِ لَ چه مارغانه بزه مفهوم؛ نمی دونم این چه توطئه ای کرده حکایت خیلیاست!،،رشتِ کُرم ایته‌ دسته گولم‌ 🌿‌‹توتمام‌منی،تمام‌پیداوپنهانم تمام‌داشته‌ونداشته‌ام تنهایت‌نخواهم‌گذاشت تاآن‌سوی‌ابدیَت E❤️P..
حامله بودم شروع کردم برا ارشد خوندن و وقتی سه ماهه شده بود بچه ازمون دادم و رتبم شد بیست و یک  ...

چه خوب افرین 

منم شاغلم تازه یه سال لیسانسم تموم شده ولی دلم نمی خواد بین لیسانس فوق فاصله بی افته 

جدی چه خوب  اخه ماجرای من یکی دوتا نیست معلم هستم ولی خب عاشق در س خوندم هستم مامانم قبول کرده ...

به نظر من فوق رو بزاروقتی یکم بچه بزرگ تر شد براش پرستار بگیر خودت بخون

چون الان مادرت بنده خدا زحمت میکشه حد کافی

یا اگر شوهرت باهات هماهنگ باشه تو طول روز بچه رو ۳ ۴ ساعت نگه داره میتونی از ۶ ۷ بعدازظهر شروع کنی به خوندن 

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):