2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم شما پیشتهاد میدید رشته انسانی رو؟؟؟

سلام عزیزم من اگه برگردم عقب یه رشته های فنی میرم چون خیلی سخته البته برای کسی که علاقه داره به تاریخ و .. خوبه در کل رشته علاقه ای هست نمیشه گفت خوبه یا نه 

سلام عزیزم شما پیشتهاد میدید رشته انسانی رو؟؟؟

اره بنظرم رشته ی خوبیه ولی اگر برگردم رشته ی ریاضیو انتخاب میکنم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
من یدور خوندم مثلا ولی دقیق نه  نمیدونم ولی به احتمال زیاد از خود کتاب باشه

😂😂چهار روزشو استراحت کردم الان نشستم دارم میخونم

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
سلام عزیزم من اگه برگردم عقب یه رشته های فنی میرم چون خیلی سخته البته برای کسی که علاقه داره به تاری ...

مشاوره  میگه رشته های نظری راحتن ولی آینده ندارن دانشگاه های خوبی ندارن ضمنا هنرستان های فنی پر شده از مواد و سیگاری و غیره 😶ولی وضعیت مدارس نظری بهتره

خسته نباشی دلاوررر😂

😂🤣مرسی ولی هی گفتم چرا اینکارو کردم کاشش میخوندم نه فنون رو سلامت رو