2777
2789
عنوان

ی تیکه طلا پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 85 پست
این پولا به هر کسی نمیسازه یکی از همشهریهامون زیرخاکی پیدا کرد فروخت از اونور پسرش سرطان گرفت کل پول ...

گنج قضیه اش فرق میکنع 

کلا فلسفه گنج اینه که به هر کسی نمیاد یکی کل عمرشو میگرده گنج پیدا نمیکنه پیدا هم کنه از دستش میده 

یکیم نه شانسی میخوره بع پستش 

یکی از فامیلا ما تو زمین کشاورزیش کلی سکه قدیمی زیر زمین پیدا کرد 

خیلی از این موارد دیدم که گنج پیدا کردن و خوش و خرم هستن خیلیا رو هم دیدم که مرگ و میر دادن سر تقسیم گنج 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا منم حدود سه میلیون یکی برام واریز کرد خیلی صبر کردم تا زنگ بزنه یا چیزی اما اصلا خبری نشد منم خر ...

اینجوری وجدانتو آروم کردی؟   

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

۶ ماهه طرف نفهمیده بانکم نفهمیده من برم بگم..میخواست اشتباه نکنه

خدا آدم هایی مثل شما رو روزی هیچ کس حتی گرگ بیابونم نکنه!

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

چقد بی انصاف

ممکنه این اشتباه واسه هر کسی پیش بیاد 

حالا طرف پیگیر نشده

به بانک هم که اصلا مربوط نیست بگه پول کی از کجا به کدوم حساب رفته

چقدر حروم خوری داره عادی میشه

خدایا شکرت🤲🍃

طرف شاید یه آدم بیسواده که نمیدونه می‌تونه پیگیری کنه تو یه ده کوره 

یا یه آدم خیلی پیر  

یا واریز کرده برا کسی طرف رو در بایستی داشته این گفته واریز کردم روش نشده بگه نیومد

خدا آدم هایی مثل شما رو روزی هیچ کس حتی گرگ بیابونم نکنه!

عزیزم ۶ ماه یعنی نصف سال .خب اگه برا کسی میفرستاد طرفش میگفت نفرستادی پیگیر میشد .دیگه ۶ ماه تمام صبر کردم بانکم میرفتم کل مبلغو برا قسطام برمی‌داشت پس تنها راهش صبر بود دیگه .

چقد بی انصاف ممکنه این اشتباه واسه هر کسی پیش بیاد  حالا طرف پیگیر نشده به بانک هم که اصلا م ...

خیلی وقتا پیگیرم میشن ولی بانک همکاری نمیکنه و شماره تماس نمیده.

باید برن دنبال شکایت که واقعا سخته، مخصوصا اگه طرفت شهر دیگه باشه. 

چقد بی انصاف ممکنه این اشتباه واسه هر کسی پیش بیاد  حالا طرف پیگیر نشده به بانک هم که اصلا م ...

چرا عزیزم بانک خیلیم همکاری میکنه .اگه میرفتم بانک اطلاع میدادم و بانک مبلغو به جا قسطام برمی‌داشت به طرفم نمیگفت فردا روز میگفتین چرا به بانک گفتی