2777
2789
عنوان

ی تیکه طلا پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 1751 بازدید | 85 پست
شما هم میرین تو باغ کسی که اجازشو ندارین؟ 

عزیزم ربطی نداره داری اینطوری خودت و قانع میکنی که طلا رو خرج خودت کنی چون اومدن تو باغ و خسارت زدن

شمارو نمیدونم من باشم از گلوم پایین نمیره به ملا جماعت هم اعتقاد ندارم هر کسی خودشه و خدای خودش اون باید جواب کار خودش و بده شما جواب کارای خودت و

خدایا شکرت🤲🍃
متاسفانه زیاد خسارت میزنن به باغ. ولی نمیشه کاری کرد

واقعا با وجود فنس یعنی ؟

عجب 😐

نمیدونم فیلم کارخانه شکلات سازی رو دیدی یا نه

کلا خارجیا مثل ما نیستن تو این مورد

اگر پیدا کنن چیزی، از شانس میدونن 😁

من خودم اگر پیدا کنم، که هیچوقت پیدا نمیکنم 😁 احتمالا نگه میدارم یه مدت بیشتر 

ولی تو خودت میدونی

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه بار طلا گم کردم یکیش 20 گرم بود.. خیلی گشتم هیچ کس آگهی نزد. متاسفانه امانت بود مجبور شدم از خ ...

این بده 

میخوای بفروشی بفروش 

ولی کسی که طلا گم میکنه انگار تکه ای از وجود خودشو گم میکنه  

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

اخه حتی نیومده دنبالش

چند گرمه ؟

استفاده کن 

هیچ یک از شرایطی که در زندگی با آن روبرو می شوید تصادفی نیست!🪄هر موقعیت با هدفِ سوق دادنِ شما به سطحِ بالاتری از آگاهی ایجاد می شود🧞‍♀️💙

ربطی نداره اون اومده باغتون دزدی کرده گردن خودشه ولی شمام نبایدازش دزدی کنید که، بفروش بده به فقیر

دزدی چیه. مگه من میدونم صاحبش کیه و نمیدم. اگه بدونم که برمی‌گردونم بهش