2777
2789

خانوما من ده روزه بینی‌مو عمل کردم از اون موقع لب بالام از لب پایینم خیلی فاصله گرفته البته ورم داره صورتم ولی میخاستم ببینم این عادیه یا چی تجربه ای دارین

«ما از امید نوشتیم و تمام کلماتمان جوانه زدند.^^☁️🌱🤍»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دماغت رفته بالا لبت هم ب ژل نیاز ندارع ک بگم ژل بزن

ولی بعد از یمدت دماغت میاد پایین ناراحت نباش چسبش محکم نزن

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
چرا اینجوری شده از بینیت راضی هستی؟

ده روزه چیزی از بینیم معلوم نیس فعلا...نمیدونم بخاطر بیحسی هست یا ورم یا چی

خیلی دماغت رفته بالا لبت هم ب ژل نیاز ندارع ک بگم ژل بزن ولی بعد از یمدت دماغت میاد پایین ناراحت نب ...

دماغمو راضیم از سربالاییش...لبم چرا رفته بالا

فکر کنم ورمش بخوابه یواش یواش درست بشه ولی شنیدم واسه اینکه اینجوری نشه اون قسمت پشت لب بالا رو برش ...

فقط وسط بینیم رو باز کرده دکتر...خیلی ورم دارم امیدوارم از ورم یا بیحسی باشه میترسم همینجوری بمونه...فعلا چیزی معلوم نیس از فرمش... مرسیییی عزیزم

دماغمو راضیم از سربالاییش...لبم چرا رفته بالا

حس میکنم خیلی محکم چسب زدین همه پوست رو بالا کشیدین

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
حس میکنم خیلی محکم چسب زدین همه پوست رو بالا کشیدین

نه از چسب نیس چسبو خود دکتر زده قبل چسب که اتل داشتم اینجوری بود...کلا لب بالامو زیاد حس نمیکنم

عمل نکردم ولی به نظر میاد به خاطر ورم باشه 

اره الان دست زدم از داخل در مقایسه با لب پایینم ضخامتش دو برابره

نه از چسب نیس چسبو خود دکتر زده قبل چسب که اتل داشتم اینجوری بود...کلا لب بالامو زیاد حس نمیکنم

دیگه نمی‌دونم از تخصص من خارجه از پزشکتون بپرس عزیزم