مچ شوهرمو گرفتم پیام هاشو توی گوشی شوهرم دیدم و نتیجه شو ک خوندم فهمیدم شوهرم و اون اقای دیگه می دونن که اون زنیکه با هردوشون رابطه داره زنگ زدم به زنه و خیلی حرف بهش زدم اون گفت من سه تا بچه دارم بخاطر شکم خالی بچه هام اینکارو می کردم😑من دوتا بچه دارم و اصلا موقعیت طلاق ندارم . نمی دونم چکار کنم زنه رو که تهدید کردم و تحت فشارش که گذاشتم گفت سه بار اومده خونمون و با شوهرم رابطه داشته شوهرم میگه دروغ میگه و دست رو قران گذاشت ک دروغ میگه من صدای اون زن رو ضبط کردم از پیام هاشون هم اسکرین گرفتم . نمی دونم چکار کنم😞
جالب اینجاس این خانوم و شوهرش با ما رفت و امد داشتن زنه ۱۳ سال از شوهرم بزرگتره . هنوز هضمش نکردم
شت 😬😨
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....
دوستان یک سوال یعنی همه مردهاااااا خیانت کارهستن؟اونی ک هرروز میره سر کار برمیگرده سر ساعت خونه ایا امکان خیانت داره؟سرموقع میره میاد ازکجا باید فهمید ؟
دوستان یک سوال یعنی همه مردهاااااا خیانت کارهستن؟اونی ک هرروز میره سر کار برمیگرده سر ساعت خونه ایا ...
نمیشه گفت همه
مث این میمونه بگی همه ی زنا خیانت کارن
ب ازای هر مرد خراب یه زن خراب هم وجود داره
اما خوبه آدم حواسشو جمع کنه ک از شریک زندگیش غافل نشه
این آدم حسابیها رو دیدین؟داراییشون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....