2777
2789
جالب اینجاس این خانوم و شوهرش با ما رفت و امد داشتن زنه ۱۳ سال از شوهرم بزرگتره . هنوز هضمش نکردم

شت 😬😨

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

با توجه به اینکه شرایط طلاق نداری ملک و املاکش بنامت بزن حق طلاق و حضانت بچه هاتم بگیر الان تا دا ...

نمی تونم ببرمش دادگاه . شغلشو از دست میده بچه هام خیلی ضربه می خورن

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا دست رو قرآن گذاشتن شوهرت باور میکنم اما حرف یه هرزه پولی رو باور نمیکنم 

اون زن ارزوشه زنای دیگ هم شرايط شون مثل خودش بشه اشغال کثیف 

شوهرتم پاک و منزه نیست ولی خونه ات نیومده اون زن

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

مگه راه پر کردن شکم بچه اینه؟ این همه زن باغیرت که دارن سو ن میزنن یا دستفروشی میکنن یا شغل خانگی کو ...

اتفاقا منم همین حرفو بهش زدم گفتم این همه کار توکه بچه هات بزرگن برو سر کار . میگه گوه خوردم دیگه نمی کنم و میگه ابروی دخترام میره 

جالب اینجاس این خانوم و شوهرش با ما رفت و امد داشتن زنه ۱۳ سال از شوهرم بزرگتره . هنوز هضمش نکردم

نتیجه نود درصد روابط خانوادگی با دوستان همین میشه

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

دوستان یک سوال یعنی همه مردهاااااا خیانت کارهستن؟اونی ک هرروز میره سر کار برمیگرده سر ساعت خونه ایا ...

شوهرمن سر موقع میره سر موقع میاد هرچی میگم بحرفم می کنه دست بزن نداره سالمه  اما هرزه س 😞

دوستان یک سوال یعنی همه مردهاااااا خیانت کارهستن؟اونی ک هرروز میره سر کار برمیگرده سر ساعت خونه ایا ...

نمیشه گفت همه 

مث این میمونه بگی همه ی زنا خیانت کارن

ب ازای هر مرد خراب یه زن خراب هم وجود داره 

اما خوبه آدم حواسشو جمع کنه ک از شریک زندگیش غافل نشه 

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

وای عزیزم چه حال بدی  قبلا سابقه خیانت داشته؟

اره تا دلت بخاد اما نزاشتن جدا بشم خانوادمم پشتم نیستن بیشتر بفکر ابروی خودشونن 😞باورت میشه تقریبا هر ۶ ماهی یکبار مچشو می گیرم

بخدا با هرکی رفت و امد کردم نتیجه همین شد😑

خب بشه عبرت برات