dorsa_mz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 760 عنوان چله گرفتن ومداومت در یک دعا و سوره 45 بازدید | 4 پست ایاچله گرفتن ومداومت در یک دعا و سوره سنگینی میارهدوستان ممنون میشم اگر تجربه ای و اطلاعی دارید بگیدو اینکه از چ چله ای حاجت گرفتن؟و براتون مثبت بوده 1404/06/11 | 10:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزالبنانی عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 1226 نه چ سنگینی؟؟؟؟چرا این ی مدته توسایت مد شده هعی میگن فلان سوره سنگینی میاره بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!! لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼
dorsa_mz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 760 نه چ سنگینی؟؟؟؟چرا این ی مدته توسایت مد شده هعی میگن فلان سوره سنگینی میاره بخدا همین یه قران میخونیدیم اینم دیگ میترسیم بخونیم گفتم شاید من اطلاعاتم پایینه
پیتزالبنانی عضویت: 1403/03/02 تعداد پست: 1226 بخدا همین یه قران میخونیدیم اینم دیگ میترسیم بخونیم گفتم شاید من اطلاعاتم پایینه اینا همشون میخان قران رو ب چشم مردم بد کنن با حرفای چرت پرتسوره های قران همشون خوبن و بخونی پراز نورو برکت هستن بهت ارامش میدن تازه هرکدوم برای چیز خاصی باعث گشایش میشن بجز استارتر کسی نظرنده درمورد پستم!!! لطفا یه صلوات برای ظهورامام زمانمون بفرست🫶🏼
dorsa_mz مدیر استارتر عضویت: 1403/10/17 تعداد پست: 760 اینا همشون میخان قران رو ب چشم مردم بد کنن با حرفای چرت پرتسوره های قران همشون خوبن و بخونی پراز نور ... ممنونم بنظرم درست میفرماید دعا کنید حاجت روا بشم 🙏🏻❤️